zondag 20 september 2015

Verjaardag Ma

Mijn moeder had thuis een hele grote doos staan, maar die vond ze maar kaal en daar wilde ze wat mee doen,samen een tekst uitgezocht en deze uitgesneden op vinyl. Was voor mij de eerste keer dat ik iets sneed wat breder was als de silhouette. (De doos is zo groot dat er zo'n ouderwetse tv in past :) De tekst moest dan ook in meerdere stukken gesnedeen worden. Het was dan ook wel een beetje puzzelen om alles weer goed onder elkaar te krijgen. Het zit dan ook niet recht op de doos. Maar we zijn beiden wel tevreden met het eindresultaat.
Mijn moeder heeft de randen nog bewerkt met zwarte tape en zo ziet het er nog mooier uit, maar daar heb ik geen foto van. Voor de zijkanten van de doos had ik ook nog een losse vlinder uitgesneden.


Het snijbestand van de tekst komt uit een faceboek groep en de vlinders komen uit de silhouette store net als de tekst op het dienblad.


Omdat ze jarig was heb ik ook nog een dienblad bewerkt, met daarop wat cadeautjes.
Het vinyl bleef niet overal op het dienblad plakken, dus ben ik er nadien met modgpodge overheen gegaan. Tot nu toe zit het nog steeds vast :) Ze heeft er nu leuk wat kaarsen en bloemen op gezet, en toch nog zie je steeds de tekst :)

Pas had mijn man ook vinyl op hout willen plakken en dit bleef niet vast zitten, dus bedachten we dan doen we er wat spuitlijm onder. Dat was geen goed idee, dat taste de vinyl aan.Onthouden dus dat we dat niet meer gebruiken :)

1 opmerking:

Els zei

super wat een pracht creaties heb je weer gemaakt met behulp van de sil. Het dienblad vind ik super, maar de doos is zeker zo mooi en heel persoonlijk.
Ja en we leren steeds weer wat je wel of beter niet kan gebruiken.
Fijne zondag en groetjes, Els