zondag 27 september 2015

Verjaardag Jan-Eric

Onlangs werd een vriend van ons 40 jaar. Daar moest natuurlijk wel iets voor gemaakt worden.
Hij is dol op wijn en al heel lang geleden zag ik op internet dat ze een wijnkistje hadden bewerkt om wijnkurken in te doen. Dat wilde ik wel voor hem maken.
De teksten en glazen en fles wijn zijn met vinyl uitgesneden en de zijkanten heb ik bewerkt met zwarte gesso en modelleerpasta en daarna wat viva gold in de kleuren zilver en graphite erover.
Had ook nog met de silhouette de fles wijn en de glazen een paar keer uitgesneden en op elkaar geplakt en deze op het kistje gedaan voordat alles met de gesso geverfd werd. Hoop dat het een beetje te zien is op de foto's.
Manlief had voor mij de plexiglas op maat gesneden en een gat in de bovenkant van het kistje gemaakt. De randen kregen nog een randje van stickerlint (Xenos)
Nu kan van elke fles wijn die hij drinkt de kurk in het kistje gooien, benieuwd hoelang het duurt voordat deze vol is :)


De teksten komen beiden uit de silhouette store. Op de fles staat Age & glasses of wine should not be counted
Als je op de foto klikt kun je beter zien hoe de zijkanten zijn bewerkt, lijkt het niet alleen op een zwart vlak met wat zilverkleurige vlekken :)
De bovenkant van het kistje lijkt zilver, maar deze is net zo zwart als de zijkanten. Foto's maken blijft toch moeilijk :)


2 opmerkingen:

Els zei

Dit wijnkistje is weer heel erg mooi gemaakt en zeker als je even op de foto klinkt is het zo mooi. Zie je echt alles nog duidelijker.
Jullie vriend zal dit wijnkistje zeker ook heel mooi vinden.
Groetjes, Els

Muuske zei

Hoi Alexandra,als eerste nog gefeliciteerd met je moeder.De doos heb je mooi bewerkt en het dienblad ook.Deze kistje en fles vind ik wel heel mooi gemaakt.Wat zullen de kurken erin gaan.ha ha ha.groetjes Margo.