zondag 25 oktober 2009

Wedstrijd Dolls&Decorations

Toch nog sneller dan verwacht heb ik foto's om te plaatsen. Vanochtend was ik er eindelijk aan toegekomen om een kaart voor de wedstrijd van D&D te maken. Had verschillende ideeen, maar het kwam niet echt uit mijn hoofd. Wilde weer veel teveel voor een kaartje.
Ik had ooit deze stempelafdruk gekocht, maar niet voor een speciaal doel. Nu kwam het goed uit. Vond het alleen wat kinderlijks hebben, dus werd het een kaart voor een kind.
De border van de paddestoelen en kikker is gedaan met de silhouette. Ben nog niet zo goed met ungroup, dus er kunnen wat detail foutjes in zitten. Gewoon niet te lang naar zitten kijken, haha.Gebruikte materialen: Cardstock bruin, oranje. Stempelafdruk + potloden. Silhouette; paddenstoelen-kikker border. Quickstripz. Blaadjes -Xenos-. Houten stukjes (ooit eens op een beurs gekocht, ziet er uit als hout van een boom, maar is gewoon een soort schuim) Stickers van blaadjes. Mos. Stempel: uil. Splitpen. Nestabilities; geschulpte rondje. Computer. Brad. Lint. Inkt.


3 opmerkingen:

Floortje zei

Wat een schattig herfstkaartje Alexandra! En ook je kraam blik vind ik erg mooi. Bedankt voor de award! Ik was even in NL, zonder internetverbinding, maar ga er zo snel mogelijk mee aan de slag!
Groetjes, Floortje

Lenet zei

Wat een leuke kaart.leuk ook dat je er echte natuur dingentjes op gedaan hebet.

Dora zei

Wat een snoezige kaart!