vrijdag 30 oktober 2009

Nestabilities boekje

Een tijdje terug heb ik voor mijn nestabilities ook een boekje gemaakt. Het idee komt van Lenet en Ann. Weet even niet meer wie het van wie had.
Had bij Heesch magneetvellen meegenomen. Het valt nog niet mee om hier netjes 4 rechte stukken uit te halen. Ze zijn dan ook niet allemaal even groot. Maar dat zie je niet aan de buitenkant.
Vond het idee van een boekje toch stukken handiger als in een adressenbakje zoals in CMF stond, want als je buiten de deur gaat scrappen hoef je maar een boekje mee te nemen en dit neem niet zoveel plek in beslag als een adressenboekje.

Heb bij elke blz ook een tabje gedaan (waren paperclips met een papier eraan van de Kruidvat) Bladerd wat handiger door het boekje. Moet er alleen nog opschrijven welke nestabilities bij de desbetreffende blz zit.Gebruikte materialen: Magneetvellen. BIA + ringen. Karton. Printpapier. Papercliptabjes. Dessignpapier ?. Gesp met sleuteltje. Touw. Taartonderlegger. Three labels Nestabilitie. Computer. Pons; Doily Lace -Martha Stewart-. Diststress Inkt -Vintage photo-. Journalingvel -Prima-. Rub-on. Verf; zwart.


5 opmerkingen:

nora zei

Dat heb je leuk gemaakt Alexandra.Goed idee .groetjes Nora

Floortje zei

Wat een gaaf project!
Groetjes, Floortje

Sylvia zei

Wat een leuk idee! Ziet er mooi uit. Groetjes Sylvia

Lenet zei

Hij is prachtig geworden!

Dora zei

Heel erg mooi, en ook zo enorm handig!