woensdag 7 oktober 2009

Dolls dag oktober 2009

Afgelopen zaterdag was er weer een Dolls dag, georganiseerd door Petra van Dolls&Decorations. Dit was misschien voor de laatste keer, want Dolls&Decorations is overgenomen door Annemiek. Zij was deze dag ook aanwezig. Het was weer een gezellige dag met fantastische make&takes.
We hadden alleen geen mail ontvangen met het bericht dat je dit keer zelf je snij en plakmaterialen e.d mee moest brengen. Maar gelukkig konden we het 1 en ander lenen. Alleen werk dat toch anders, je werkt toch het liefst met je eigen materialen. Het tasje en doosje hebben we dan ook thuis verder afgemaakt.
Bij het doosje heb ik nog wel wat eigen materialen gebruikt. Bij de make&take zat ook een prachtige swirl. Kan weer niet op de naam komen van het materiaal, maar van dat doorzichtig spul, steviger als een sheet. Deze vond ik alleen niet echt opvallen bij de rest van het doosje (weet ook niet goed hoe je zoiets bewerkt), dus heb ik deze weggelaten en hiervoor in de plaats wat 3D paint gedaan.

Buiten de make&takes natuurlijk ook geshopt. Je kon voor 25 euro een pizzadoos vullen, met minimaal 20 vellen papier. De doos is weer aardig gevuld met leuke spullentjes. Ben alleen vergeten een foto te maken, heb alles al opgeruimd.
Ook nog wat stempels gekocht. Moest me ook een beetje inhouden, want de volgende dag ging ik bij Heesch scrapshoppen, Daar heb ik natuurlijk ook het 1 en ander gekocht. Ik kan dus weer aardig vooruit met alles.

4 opmerkingen:

Lenet zei

wat een prachtige dingen heb je gemaakt mooi zeg.

Dora zei

Die make en takes ow wat leuk! Zo jammer dat ik er niet bij kon zijn, baal er nog van. Je hebt erg mooie creaties gemaakt!

Floortje zei

Wat heb je een leuke dingen gemaakt! Had er ook graag bij willen zijn, maar kom pas de 15e naar NL... Het tasje komt zeker op mijn ideenlijstje!
O en heerlijk scrapshoppen...wat denk je dat ik ga doen in NL...
Groetjes, Floortje

Nicky zei

oh wat een leuke dingen allemaal zeg! jammer dat ik niet kon komen!