woensdag 15 juli 2009

Verjaardagsdoos

Gisteren was mijn schatje jarig dus kon ik eindelijk het doosje geven wat ik had gescrapt. Het was de bedoeling dat ik hier een plaatje van een lens in zou doen met wat geld. Want hij wilde graag een lens voor zijn fotocamera. Maar ja afgelopen zaterdag gingen we voor de lens kijken en toen kocht hij er al 1. Van mij kreeg hij een tas waar hij alles weer in kwijt kon. Dus nu was het een leeg doosje wat hij op zijn verjaardag kreeg. Had er eigenlijk nog een ronde kaart in willen doen, maar was er niet aan toegekomen om deze te scrappen.
Het idee van dit kaasdoosje komt uit de CardsOnly nr 7.
Met dank aan Collega Debby, van haar krijg ik de doosjes. Zelf eten wij deze kaas niet en zij wel. Ik ben er dus heel blij mee.


Gebruikte materialen: Doosje La vache quirit kaas. Papier: Action, wit cardstock. Bloemen. Swirl Tim Holtz. Embossingpoeder -Puffs- van Ranger. Splitpen. Cuttlebug Labels Three. Gesso. Witte verf. Lint. Knoop Xenos. Naaimachine. Kraalletters.

4 opmerkingen:

Dora zei

Deze is ook enorm leuk zeg, en zeker op een lijstje bij mij om eens te doen, even zus en vader vragen snel die kaas te gaan eten;) En nog gefeliciteerd!

Nicky zei

hele leuke verjaardagsdoosjes zijn dat! hahaha, ik heb dat ook wel eens gehad, heb je een geweldig idee voor een verjaardag kopen ze zelf al zoiets. nog gefeliciteerd!

Renate zei

Wat een leuk doosje is dit geworden. En de lettertjes zijn helemaal gaaf.

Groetjes,
Renate

Ingen zei

Jammer dat het niet lukte om een lens in het doosje te doen. Want dat was wel een top verpakking voor zijn cadeau geweest :D