woensdag 22 juli 2009

Challenge DutchCardLovers

Deze week zag ik op het blog van dutchcardlovers een hele gave sketch. het is voor een Tri-ShutterCard. Zo'n kaart heb ik nog nooit gemaakt en het zag er zo leuk uit, dus deze wilde ik weleens proberen te maken. Kwam ook goed uit want ik had nog een kaart nodig voor een bijna jarige.
Helaas stonden er alleen geen maten bij de sketch, zelf maar wat verzonnen. Achteraf ergens toch een rekenfout gemaakt, want de kaart kan niet dicht zoals het hoort.
Nu waren er meer op het forum van D&D die ook die kaart hadden gemaakt, en Ann had de goede maten op het forum vermeld, ik ga dus nog een keer een poging wagen. Bij het inkleuren had ik niet de juiste kleur rood voor de stempel, dus heb ik het maar met deze gedaan.

Gebruikte materialen: Papier; CoreColor grijs, Dessign; My minds Eye - Bohemie-, Chatterbox - Tangerine Gingham-, Basic Grey - Ambrosia-. Knoopjes. Stempel; Magnolis + potloden, cupcake -Kars-. Cuttlebug; Swiss Dots, Happy Birthday, Just my type. Mal; ovaal. Inkt; Colorbox -zwart- Stempelstift -grijs-.
8 opmerkingen:

Dora zei

Wat een liefie is het geworden, en met die maten hadden we allemaal wel een beetje last denk ik, maar het resultaat voor het doorzetten is zeer zeker de moeite waard geweest!
Liefs Dora

Ingen zei

Hij is heel erg leuk maar het is inderdaad een ingewikkeld model. Ik heb hem een tijd terug al eens gemaakt en ik had toen ook het patroon van Ann gekregen.

Renate zei

Wat een lief kaartje is dit!
Aan verschillende kanten hoor ik dat hij erg pittig was. Maar dat is hier niet te zien.

Groetjes,
Renate

Nicky zei

oh wat een erg leuk kaartje!! mooi met die tekst zo!

Je@net zei

Bedankt voor je rea op mijn blog! Wat een leuke kaartje is dit geworden zeg! Heel leuk gedaan.

Diane zei

Bedankt voor je berichtje! Laatste tijd weinig tijd gehad mijn blog te updaten, dus vanavond alles maar eens er opgezet.

Erg leuk kaartje heb je gemaakt!!

Daniƫlle zei

Je kaartje is leuk geworden! Enneh, de ontvanger zal deze kaart vast en zeker op het dressoir uitstallen, dus geen probleem dat hij niet dicht kan. ;-)

Andrea zei

Wat een mooi kaartje heb je hiervan gemaakt erg leuk.
Dank je trouwens voor je blog berichtje.
ik vind dat jij vele mooie dingen maakt en heel verschillend. erg leuk.

groetjes Andrea