vrijdag 31 juli 2009

Afscheid

Over een tijdje moet ik afscheid nemen van de groep waar ik denk ik toch zo'n 10 jaar heb gewerkt. Leuk vind ik het niet, maar ja wat moet, dat moet.

Nu moet ik dus ook afscheid nemen van een stel collega's die echt geweldig zijn. Zowel prive (ze hebben mij altijd gesteund in de periode dat we zwanger probeerde te worden, en nu weer met de adoptieprocedure) als op werkgebied zijn het een stel toppers. Afgelopen zaterdag hadden ze me verrast met een HighTea en samen met de kids hadden ze een heel leuk afscheidsknutselmap gemaakt met van hun zelf ook nog een persoonlijk stukje erin.

Nu was ik ook al begonnen met het afscheid voor te bereiden, zo heb ik o.a voor op de groep zelf dit notitieblokje gescrapt. Het idee heb ik van Ann

Gebruikte materialen; Notitiedoosje Action. Papier; K&Company -Addison Stitched Strips-. Groen cardstock. Knoopje; Xenos. Lint. Cuttlebug: Labels Three, vlinder, Chicken Noodle (letters) rubber. Stempel; Swirl, notitie. Klemmetje. Tekening Bengel.

Voor de collega's zelf en de kinderen heb ik ook nog wat geknutseld, maar dat laat ik de volgende keer zien.
Groetjes Alexandra

7 opmerkingen:

Dora zei

Wat een lief cadeautje, heelerg mooi gemaakt, en dat afscheid nemen nee dat is nooit leuk, maar je kan wel terug kijken op een mooie tijd!
liefs Dora

Nicky zei

ah dat je nou toch ascheid moet nemen.... maar wel lief dat ze zo goed voor je afscheid gezorgd hebben. en jij ook voor dat afscheidskadootje voor hun, wat een lief blokje zeg!

nora zei

Wat een leuke blog heb je Alexandra!Leuke dingen maak je .Groetjes Nora

Daniƫlle zei

Wat een super collega's, kan me voorstellen dat het afscheid nemen moeilijk is. Je laat in ieder geval wel een leuke herinnering van jezelf achter, dus vergeten doen ze je nu echt niet!

Floortje zei

Tja, afscheid nemen is moeilijk, je raakt zo vertrouwd met je collega's in al die tijd he, heb het zelf 2x meegemaakt en beide keren waren zeer moeilijk ook al had ik zelf de beslissing genomen om weg te gaan. Sterkte ermee hoor!
Ik ben er een hele maand uitgeweest, maar wil je alsnog bedanken voor je tip over het plaatsen van foto's, zo simpel, eerst de foto uploaden en dan de tekst...het werkt! Dank je wel hoor. Je hebt trouwens een hoop leuke dingen gemaakt de afgelopen maand!
Groetjes, Floortje

Anoniem zei

Ohh bah, afscheid nemen.
Maar ik denk dat je ze met dit cadeau toch wel een mooie herinnering geeft aan jou. :)

Groetjes, Jacintha.

Ingen zei

Leuk dat je voor iedereen zo'n persoonlijk cadeau maakt. Wel naar dat je afscheid moet nemen :-(