woensdag 15 juli 2009

BFF

Een tijdje terug had ik een layout van kerstavond gemaakt. Ik dacht dat ik van iedereen wel een foto had en deze op de layout had verwerkt. Maar blijkbaar was ik bij de foto's bestellen toch een foto vergeten, nl die van Astrid. Ik had toen aangegeven dat ik het goed zou maken, door een layout alleen over haar te maken.
Nu kennen we elkaar al bijna 20 jaar en in die tijd is onze vriendschap alleen maar gegroeid en gegroeid. We staan in goede als in slechte tijden voor elkaar klaar. Nu heb ik de titel BFF (Best Friends Forever) meer als gein gebruikt. We zijn beide te nuchtige typetjes om elkaar Best Friend te noemen, vind dat ook meer iets voor als je een jaar of 10 ben.
Op de journlingblz achter de taartlegger heb ik wat persoonlijks over onze vriendschap geschreven.
Moet zeggen dat ik best wel trots op deze layout ben. Mijn man vond het te druk, maar ja smaken verschillen..........

Gebruikte materialen: Papier; naam van het designpapier is onbekend, Muziekblad, Creme cardstock. Journlingvel Prima. Taartonderlegger. Splitpennen, plastic bloementjes -Queen&Co-. Pijl, Swirl, Sleutel -TimHoltz-.Bloemen. Knopen -Xenos-. Stempels: Ticket, vleugels, klok, vogel, woord Life. Inkt Ranger -Vintage Photo-. Pons; vlinder, Martha Stewart - Embossed ZigZag. Computer. Silhouette (letters). Sticker letter A. Clip V&D. Cuttlebug; Bosskut -Brackets-, vogel -Trekpleister-. Doorschijnend lint. Cardstock rondje. Vleugels.

Ik hoop dat ik het weer helemaal goed gemaakt heb Astrid LOL.
Groetjes Alexandra

9 opmerkingen:

Dora zei

Dit echt een schitterende lo Alexandra, heel rg mooi, alles klopt. Toppie!

groetjes Dora

Anoniem zei

Hoi Alexandra

Je hebt het dubbel en dwars goed gemaakt. En eerlijk gezegt vind ik dit leuker hahahaha.Hou wel van in de belangstelling staan!
Ik kom binnenkort natuurlijk de tekst persoonlijk lezen ben wel benieuwd.

groetjes van je bff

Nicky zei

hele mooie lo! helemaal gaaf gemaakt met al je mooie details (mag ik één ding ff aangeven: to moet too zijn ;-)

Renate zei

Ik vind je lay out "super"
Laat je man maar kletsen. (grapje) Ik vraag ook altijd de mening van mijn man en soms wil ik daarna wel eens iets aanpassen.

Groetjes,
Renate

Lenet zei

Ik vind hem prachtig ..heel mooi.

Susan zei

Mooie layout! Ik las dat je bff er erg blij mee is dat je het zo heb goed gemaakt met haar, haha.

Groetjes, Susan

Anneke (An) Wijers zei

Heel mooi; weinig kleur
maar o zo chique!!!

Ingen zei

Het is werkelijk een prachtige LO! Ik ben zelf niet zo goed in deze stijl maar ik hou er wel van, dat drukke vind ik juist leuk :D

Anoniem zei

hoi Alexandra.

We zijn weer lekker terug van vakantie en ik dacht laat ik eens snel een kijkje nemen op je site of je nog wat leuks gemaakt had.
Ik kwam hier terecht en wilde je even laten weten dat ik deze echt heel erg mooi vind!