zondag 26 april 2009

Adoptie

Nu even heel iets anders. Zoals sommige van jullie wel weten zijn wij bezig met een adoptieprocedure. Afgelopen donderdag hadden wij weer een gesprek met vergunninghouder Meiling. Dit keer ging het gesprek over alle documenten die geregeld moeten worden. En dat zijn er nog heel wat. Alles moet ook in het engels. Vrijdag al het een en ander kunnen regelen, want we moeten papieren van de gemeente, dokter, werkgever en dan zelf nog een aantal formulieren invullen. Als we dit stapeltje compleet hebben dit even door hun laten controleren of alles klopt en dan naar de notaris. En dan kunnen we een rondje Den Haag doen, langs een paar ministeries en het consulaat van China. Als we dat dan hebben gedaan kan Meiling alles vertalen naar het chinees en dan staan we eindelijk op de laatste lijst voor een kindje.
Vanaf dan kunnen we alleen maar wachten, wachten, wachten, wachten.
Ik moet wel zeggen dat de gesprekken bij Meiling wel fijn zijn. Al deze mensen hebben zelf ook een kindje of meerdere geadopteerd en het is heel fijn om ook hun ervaringen te horen.
Ben dan ook heel benieuwd naar de Meiling dag die ieder jaar gehouden word. Daar gaan we vast en zeker naar toe.

3 opmerkingen:

Joke zei

Een hele papierwinkel, zo te horen. Wens jullie toe dat het wachten niet zo héél lang duurt.

Juana Lepi zei

..Hello..welcome my blog...Hola ..bienvenida a mi blog..Espero que podamos comunicarnos y visitarnos en el blog...Saludos, Juana

Juana Lepi zei

...ohhh...where you from?...me Uruguay...Juana