zondag 26 april 2009

Klok

Goedemorgen.

Ik werk op een kinderdagverblijf en voor de groep scrap ik sinds vorig jaar een klok. Deze Klok heeft alleen iets langer als een jaar gehangen (tijdgebrek en de groep veranderde zo snel dat de nieuwe groepsfoto niet helemaal meer up to date was).
Het was voor het eerst dat ik een klok scrapte. Valt nog niet mee, vergat steeds rekening te houden met de wijzers. Af en toe stond de klok dan weer even stil omdat er een letter een beetje los had gelaten. Dus voor dit jaar geen losse letters, haha.

Gebruikte materialen; Papier: rood,blauw, groen cardstock. Bloemen -Prisma-. Knoopjes splitpennen. Rubbon K&Company -K-ology-. Sizzix letter stans-Girlz are Weird-.

En dan de klok voor 2009. Dit keer maar zelf de groepsfoto gemaakt. (De fotograaf komt bij ons altijd rond november. Maar in 2008 werden er veel kinderen 4 jaar. Dus waren de meeste kinderen die op de foto stonden al naar school)
Gebruikte materialen; Papier: cardstock groen, rood, blauw. Bloemen: vilt, pons -action-. Cuttelebug met stansjes Trekpleister. Ponsen vlinder. Stempel: vlinder -kruidvat-. Inkt: Colorbox -Ruby-. Zigzag lint. Klok: Ikea.1 opmerking:

dyanna zei

I like your blog.I'm waiting for your new posts.