zondag 5 april 2009

Dagje Paper&Pictures

Gisteren ben ik samen met mijn moeder en een vriendin (ook twee scrappers) naar P&P gegaan, we waren er nog nooit geweest maar hadden al zoveel over de nieuwe winkel gelezen dat we wel er een keer naar toe wilde gaan. Er was zoveel dat je op een gegeven moment niet wist waar je moest kijken.
Zoals ik al eerder vermeld heb, had ik eigenlijk niets nodig maar ben toch met heel wat naar huis gegaan. Hanneke en Ingrid hadden al wat creaties laten zien met het Jillibean soup papier en dat vond ik zo geweldig, dus daar heb ik ook het een en ander van aangeschaft.


Bij het afrekenen kreeg ik nog een verassing, ik mocht uit twee blikken bloemen kiezen en deze is het geworden. Wat een verwennerij he?

Je mocht deze dag ook een make & take maken. Je kon uit een boekenlegger kiezen en een tassenlabel. Mijn moeder en vriendin kozen voor de boekenlegger en ik voor de tassenlabel.
Dit is het eindresultaat.

Al met al was het weer een geslaagde dag. Dadelijk fijn spelen met al het nieuws.

3 opmerkingen:

Hanneke zei

Dat ziet er allemaal geweldig uit, blij te horen dat jullie een geslaagde dag hebben gehad!!

Leuk jullie weer even gesproken te hebben!

Anoniem zei

Hoi Alexandra

Het was echt een leuke dag en weer een hoop poen uitgegeven. De kids gebruiken ook weer het nodigen. Op naar het volgende uitje

groetjes astrid

Anoniem zei

weet niet hoe ik het moet aan maken vandaar maar even anoniem dat pakte hij wel. Moet je me een keertje uitleggen .

groetjes nog een keer ik
astrid