woensdag 17 juli 2019

Les Thea Art journaling pigmentpoeders

Voor deze les gingen we aan de slag met pigmentpoeders. Ooit op Art specialy had ik wat potjes Brusho gekocht, leuk om daar weer eens mee aan de slag te gaan.
Op een paar plekken op je papier breng je wat brusho aan en spuit dit nat. Breng ook een kleur Brusho aan op een palletje en maakt dit nat en dan met een kwast zo spetters aan brengen op je papier. Breng op deze manier nog wat kleurtjes aan op je palletje en ga dan met een sponsje en wat stencils aan de slag. Stempel de bloemen met een archival ink en kleur ze in met de Brusho.
Teken het gezicht en breng daarin een laagje gesso aan. Kleur eerst het haar. Verf het gezicht met acrylverf. Evt. met een potlood wat dingen terug tekenen in het gezicht. Met een fineliner de wenkbrauwen en evt wimpers te tekenen.


De achtergrond van het label is gemaakt met een brayer en acryl verf en gesso,  Dan met (foam)stempels  en verf aan de slag en stencils en een sponsje. Met zwarte verf en een dop wat rondjes aanbrengen. Daarna heb ik de ogen gestempeld en gekleurd met de acryl verf.




2 opmerkingen:

Els zei

Zo leuk om met pigment poeders bezig te gaan en deze werkwijze kende ik nog niet. Mooie achtergrond zo met de bloemen erbij.
De label vind ik ook erg leuk met deze kleuren.
Fijne dag en groetjes, Els

Annerieke zei

Gaaf gemaakt!