vrijdag 13 juni 2014

Workshop Pan Pastel

Een tijdje terug heb ik samen met Astrid een paar lessen pan pastel gevolgd bij Sandra van Kleef.
We hadden het super luxe, want we waren op die momenten de enige deelnemers, dus alle aandacht, hihi.
Alle lessen worden bewaard in een mapje, dus heel handig om later nog eens terug te kijken.
Alle tips die we tijdens de lessen kregen ook opgeschreven en die doe ik er strakjes als we alle lessen hebben gevolgd netjes uittypen en bewaar ik dan in hetzelfde mapje.
Thuis heb ik na alle lessen nog deze label gemaakt.
Eerst met twee kleuren pan pastel over de label, toen de cirkel template erop gelegd en daarna met een verf roller die ik door de versa mark had gerold over de template (Tip van Sandra) en daarna met pan pastel erover en daarna het zelfde nog een keer gedaan met een kippengaas template maar toen met een metallic pan pastel er over heen gegaan en toen gestempeld met versamark en daarna nog een keer met de pan pastel erover met dezelfde kleuren pan pastel. Het vogelkooitje met modeleercreme gedaan en de tekst gestempeld met disstressinkt en daarna alles gefixeerd.En het kaartje op een blauwe vel cardstock geplakt.

Gebruikte materialen; Wit, blauw cardstock / Template; Birds of a feather =TCW, 960445 Cirkels -Finnabair Prima Marketing-, Chicken Wire -Dutch Doobadoo- / Stempels; Gefeliciteerd met je verjaardag -?-, Grunge 6410/0093-Noor Design- / Modelleercreme blauw -Viva Decor- / Twee kleuren pan pastel / Distressinkt.

3 opmerkingen:

Muuske zei

Mooi boekje heb je met de cursussen gemaakt.Makkelijk om nog eens in terug te kijken.Je kaartje is goed gelukt.groetjes Margo.

Sylvia zei

Dat ziet er erg leuk uit! Handig ook dat je alles in een boekje kan bewaren. Groetjes Sylvia

astrid zei

Is erg leuk die cursussen heb alweer zin in de volgende. En een hele mooie label gemaakt