zaterdag 21 juni 2014

Verjaardag Pa Camper

Onlangs is mijn vader 65 jaar geworden en is hij heerlijk met pensioen.
Het liefst zou hij deze tijd doorbrengen in een camper, dus heb ik voor hem een camper gemaakt :)
De zijkanten heb ik het papier bewerkt met viva god om het een beetje een metaal look te geven. Dit ook bij de fiets gedaan.
Ben vergeten een foto te maken van de camper met het dak open, maar op de derde foto kun je zo ook wel zien dat het dak open kan. Er in een zakje gedaan die ik ook voor de afscheid van mijn collega's had gemaakt, want mijn vader grapte dat hij ook wel zo'n zakje wilde hebben voor de vakantie. Natuurlijk wel een andere afdruk op gemaakt. Helaas ook vergeten daar een foto van te maken.
Gebruikte materialen; Silhouette; Camper / Wit, grijs cardstock / Mica / Whasitape / Inka Gold IceBlue -Viva Decor- / Stempels; Letters -Dovecraft-, gezicht jongetje 545154 -Prima Marketing inc.- / Stansen; Tiny Bubbles -Memorybo-, Fiets -Boekenvoordeel-. / Embossingfolder; Diamond Plate -Cuttlebug

6 opmerkingen:

Els zei

Schitterend wat een ontzettend leuke camper heb je voor je pa gemaakt. Maar misschien kan je van dat zakje toch nog een fot maken als je bij je pa bent. Zo schattig hoe die fiets er achterop staat en een stoere metal look maakt een pracht geheel. Mijn pc is gelukkig weer klaar anders had ik dit moeten missen.
Groetjes, Els

Kitty zei

Alexandra wat een geweldig cadeau heb je weer gemaakt, daar zal je vader blij mee zijn!

Miranda Slagboom-de Groot zei

Heel erg leuk.
Groetjes Miranda

jolanda zei

heel mooi gedaan

Muuske zei

Heel erg leuk.groetjes Margo.

astrid zei

Erg leuk. En hopelijk ooit een eigen kamper waar hij mee weg kan.