donderdag 25 augustus 2011

Verjaardagskaart Irene

Zo, eindelijk ben ik daar weer. In onze eerste week van de vakantie had ik allemaal rugpijn, dacht eerst dat ik verkeerd geslapen had ofzo, maar de pijn ging maar niet weg. Het werd alleen maar erger. Uiteindelijk naar de dokter geweest (diagnose niersteentje of nierbekontsteking) en toen er later koorts kwam en maar niet wegging heb ik de tweede week van onze vakantie in het ziekenhuis doorgebracht. Sinds gisteren weer heerlijk thuis. Het is nog steeds niet bekend wat ik nu heb, we blijven nog maar doorgaan met onderzoeken. Maar ik voel me nu goed genoeg om even achter de pc te zitten en alles een beetje bij te lezen.

En natuurlijk heb ik nog een label te showen, deze is voor iemand van een forum waar ik op zat.


Gebruikte materialen; Papier Vintage blok -Action- / Mini label / Jute / Tule / Touw / Stempels; Happy birthday -Action-, Bloemenmeisje -CartUs-, Bloemen -MoreheadInc- / Distressink / Stansen; Vlinder -Cheery Lynn Designs BL112-, Hart -LR0159 Marianne Design-, Bloemen -Tattered florals Tim Holtz-

7 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

oh! deze is wel heel gaaf zeg!

Lenet zei

o jeetje vervelend zeg, hopelijk valt het allemaal mee , Je label is geweldig!!

marenmat zei

Ach wat sneu om je vakantie zo door te moeten brengen. Bah! Ik hoop dat je er snel achter komt wat het is en dat je gauw weer opknapt!
Je label is heel mooi geworden!
Beterschap he?!!
Marlies.

Marga zei

Wat een pech Alexandra, zo wil je niet je vakantie doorbrengen. Hopelijk komen ze er snel achter wat het is zodat er wat aan gedaan kan worden.
Ik miste je al in blog/forumland.

Je label is prachtig!

Ilonka zei

ow gets meis, dat is niet fijn allemaal! hoop dat ze snel weten wat het is! wat heb je een super mooi label gemaakt! helemaal top! en tenx voor je compliment, wilde weer eens iets heeeeel anders! xxx

Anoniem zei

Hoi liefke,

Mooi gemaakt.... enne fijn dat je weer thuis bent!

Je manneke.

Andrea zei

Wat een narigheid, hopelijk komen ze erachter wat er aan de hand is.
sterkte.

Je kaartje/labeltjes is superleuk geworden.

Groetjes Andrea