vrijdag 2 juli 2010

Groepsfoto layout 2009

Eindelijk eens aan toegekomen om de groepsfoto's van vorig jaar te scrappen. De groepsfoto met de kids gaat wel, alleen die met de collega's is niet veel aan. We waren er geen van drie tevreden over. Dit jaar hebben we geen nieuwe kunnen maken, want 1 collega was met zwangerschapsverlof. En je wilt toch je team er compleet op hebben staan.
Het ziet er zo wel niet uit met al die zwarte cirkels, maar ik kan niet meer aan alle ouders toestemming vragen of ik de foto zo op internet mag zetten en 1 collega had het ook liever niet, dus dan iedereen maar met een zwarte cirkel.
Voorlopig zal er waarschijnlijk niet snel een nieuw bericht geplaats worden, want we gaan thuis verbouwen. Maar zodra het kan zie je wel weer iets van me verschijnen. Moet ook aan de slag voor een communie album van een nichtje. Als mijn tante toestemming geeft zal ik deze ook op het blog zetten. Nu eerst maar genieten van het mooie weer.Gebruikte materialen: Designpapier -K&Company K-ology-, paarst cardstock/Silhouette; lettertype Groobie, bloem, doodle/Groen van Quickstripz -Quickutz-/Binditall/Tim Holtz -Alterations Elegent flourishes-/Distressink -Dusty Concord-/Strassteentjes/Pons'martha Stewart -Doily lace-.


5 opmerkingen:

marenmat zei

Nou dat heb je dan toch hartstikke slim gedaan zo met die cirkels (en wij scrappers kijken toch het meest naar OM de foto, hihihi)
Mooie LO's zijn het geworden. Is toch altijd moeilijk vind ik, met van die fotograaf foto's, daar zit niet veel spontaans aan natuurlijk, en nu zijn ze hartstikke leuk!

Heel veel suc6 met verbouwen!!!
Marlies.

Dora zei

Ja ik kan me dat voorstellen hoor dat niet iedereen dat wil. Wel erg leuk geworden...heel veel succes met verbouwen!

Sylvia zei

Je lo's zien er leuk uit!Altijd leuk de groepsfoto met de kinderen. Succes met verbouwen.
Groetjes Sylvia

m@deliefjuh zei

Hoi

leuk gedaan zo zeg! en ook grappig dat je de ogen hebt afgeplakt. is ook wel een idee als ik een layout maak van de kinderen. heel goed idee van je.

ik vond het zaterdag ook heel gezellig :) nou wie weet tot een volgende keer

josajase zei

hallo alexandra,

thnx voor je reacties op mijn blog!

ik heb ff op je blog gesnuffeld maar jij maakt ook erg mooie dingen!

ik ben je volger geworden!

groetjes sandra