zondag 18 juli 2010

Workshop Martine

Zo, eindelijk weer eens een berichtje. De aannemer is klaar en de vaste trap staat er. Nu is het aan ons om te gaan klussen. We krijgen het er maar druk mee. En rond oktober/november zullen ze waarschijnlijk beginnen met de badkamer. Zal blij zijn als ik de boel gewoon kan gaan inrichten. De afgelopen dagen ben ik alleen maar aan het poetsen geweest, bah. Gelukkig tussendoor ook nog een klein beetje tijd gehad om te scrappen. Dit kan ik alleen nog niet laten zien, want het moet nog op de post.
Vorige week zondag ben ik samen met mijn moeder en Astrid gaan croppen bij Dolls&Decorations. Dit keer werd het gehouden bij Martine thuis. Zij gaf die dag ook 2 workshops, nl een tasje en een kaart. In de ochtend had ik het druk met stempelen, want Martine was zo aardig dat we met haar stempels stempelafdrukjes mocht maken. Ik was zo blij als een klein kind in een snoepwinkel, wat een gave stempels. Na de lunch gingen we aan de slag met de workshop kaart. Deze heb ik thuis wel verder afgemaakt, i.v.m het inkleuren van de stempelafdrukjes. Ik vond het een zeer geslaagde dag en heb dan ook volop genoten. Met dank aan Annemiek en Martine en natuurlijk ook voor de gezelligheid van de andere aanwezige dames.


5 opmerkingen:

marenmat zei

Wat een lieve dingetjes heb je weer gemaakt. De binnenkant vind ook zo schattig!
Leuk!
Groetjes Marlies

Renate Milenkovic zei

Oh wat is hij gaaf geworden.
Echt super leuk om je eens een keer Live gezien te hebben.

Groetjes,
Renate

Sylvia zei

Fijn dat de trap staat! Weer een stukje verder met verbouwen. Wat een leuke stempel heb je gebruikt op je kaart, ziet er weer mooi uit.
Groetjes Sylvia

Dora zei

Het gaat goed in huis dus, dat is fijn!
Je kaart...zo leuk geworden, en ja stempelen bij Martine...wie wil dit niet, lijkt mij ook wel heel erg leuk!

Ingen zei

Dat zit er super uit Alexandra! En succes met al het klussen en verbouwen wat jullie doen.