woensdag 16 juni 2010

Kerstlayouts 2009

Jaja, eindelijk tijd gehad om wat kerstfoto's te scrappen.
Ook afgelopen kerstavond met vrienden doorgebracht. Moest die dag wel werken en had ook geen tijd meer om me om te kleden, vandaar de niet echt feestelijke kleding.
De pinguins en redieren zijn zelfgemaakte embelishments. Heb ze uit servetten geknipt (Jumbo) en door de lamineerapparaat gedaan.
Bij de tweede layout had ik per ongeluk nog een keer de datum (en dan ook nog het verkeerde jaargetal, dat krijg je als je pas het jaar daarop gaat scrappen, haha) gezet en dat heb ik weggewerkt met de twee engeltjes.


Gebruikte materialen; Papier -My Minds Eye-, groen, rood wit cardstock/Jumbo servetten/ijssterren/Rubons/Splitpen/engeltjes -Xenos-/Enjoy Print&Cut Silhouette/Scalloped Oval -Nestabilities-/Computer

Ook de kerstkaart van 2009 moest nog gescrapt worden. Deze was zo gemaakt. Ik had nog deze prachtige sheet liggen. Van Astrid mocht ik even de bradmaker lenen, een ijssterrenlint erbij en een label en de layout is klaar.

3 opmerkingen:

Dora zei

Jij bent productief geweest, ik vind kerstfoto's zo lastig scrappen maar jij bent er goed in geslaagd ook leuk om de kerstkaart te scrappen!

Sylvia zei

Hoi,je lo's zien er mooi uit. Leuk papier heb je gebruikt!

marenmat zei

Leuke Lo's heb je gemaakt. Ook met de kerstkaart vind ik erg mooi geworden! Prachtig papier