woensdag 17 februari 2010

Kado Anita en Kaars

Een tijdje terug stond er op de site van Wiff of Joy hoe je een kaars kon versieren met stempels en ik geloof dat het tissuepaper was (maar het was engels en mijn vertaling is niet zo goed) Wat later kwam ik via het blog van Silhouette weer ergens die een filmpje had over de kaars versieren. Nu werd ik geloof ik zijdepapier gebruikt.

Nu heb ik geen zijdepapier, maar toen ik bij de WE stond te wachten op mijn man die in het pashokje was zag ik een verkoopster van dat papier weggooien die tussen blouses zit. Ik vond dat wel iets weghebben van zijde papier. Ze wilde het toch weggooien, dus ik mocht wel een stapeltje meenemen. Het was natuurlijk alleen erg gekreukt. Onder een theedoek staan strijken, maar helemaal kreukvrij krijg je het niet meer. Het erop stempelen en inkleuren ging best aardig. En dan de truuk om het op de kaars te krijgen met alleen je heattool. Je kaars smelt snel, dus het is wel opletten. Voor een eerste probeersel vond ik het niet tegenvallen. Dus toch eens op zoek naar zijdepapier, of zou wit vloeipapier ook werken?

Gebruikte materialen: Kaars -Action-/Magnolia stempels/Kleurpotloden/Soort van vloeipapier/Bloemen/Pons -Pine- van Mcgill/Hulstblaadjes/Kerstklokjes.


Voor mijn tante die jarig was heb ik dit kant en klaar tasje versierd en lekkere chocolaatjes ingedaan. Sorry voor de slechte foto's, maar het was al donker en we moesten snel weg.Gebruikte materialen: Tasje -My mind's Eye-/Knoopje/Lint/zelfgemaakte bloem van koffiefilters, gesprayd met glimmermist/ stempel; cupcake, happy birthday.
7 opmerkingen:

Nicky zei

leuk idee zeg met die kaarsen! lijkt me heel moeilijk trouwens. en je kadootje voor je tante vind ik supergaaf!

marenmat zei

Ziet er allemaal heel leuk uit zeg! En ik vind het beetje gekruekelde effect op de kaars juist ook wel wat hebben. Heel leuk!
Mooie verjaardagskaart ook toruwens zeg!

Dora zei

Wat een leuk idee van de kaars, en goed gelukt toch!
En je cadeautje ziet er erg lief en mooi uit!

Floortje zei

Leuk die kaars! Ook een leuk kadoidee. Het kadotasje ziet er ook super uit.
Groetjes, Floortje
P.s. bedankt voor je compliment over de foto...ga er bijna van blozen...

Cora zei

ga hem nog een keer maken kan je wel een werkbeschrijving maken als je wil??

Joke zei

Wat een ontzettend slim en budge idee van jou! Ik vind het effect erg leuk en je kunt er zo een heel persoonlijk cadeau van maken.

Wat heb je trouwens een prachtige blog candy gekregen, super!

Groetjes,
Joke.

Ingen zei

Dat lijkt me nog niet makkelijk om de afbeelding op de kaars te krijgen maar wel super leuk! En je hebt je tante lekker verwend zie ik :D