zondag 29 november 2009

Wedstrijd November D&D

De wedstrijd van D&D was dit keer, maak een layout maar een keer niet in het vierkant en gebruik lint.
Ik heb er lang over na gedacht, kwam eerst bij een rondje (maar dat is al vaker gedaan) toen een hartje of Cupido, maar dat is toch iets te zoet voor mij.
Nu had ik nog foto's van mijn neefje en nichtje in het Dinobos en het leek me wel leuk om iets met dino's te doen. Ook omdat mijn neefje helemaal weg is van Dino's.
Dus met de silhouette een dino uitgesneden, maar dat was toch nog wel klein. Een poging gedaan om een grotere versie te tekenen en deze weer uitgeknipt. De kleine van de sil er maar voor geplakt.
De opdracht van het lint vond ik dit keer toch wel heel moeilijk, waar stop je nou lint bij een stoere dino layout. Uiteindelijk er maar voor gekozen om daar de namen van de kids op te doen.
Had ook nog plakoogjes liggen en deze bij de grote dino gedaan.
Vind het nog wel wat kaal tussen de foto's in, maar wist niet goed waar ik het mee kon opvullen, dacht eerst nog aan een rondje van stipjes, maar ooit een dino met een rondje met stipjes gezien, haha. Dus nog steeds geen oplossing hiervoor.Gebruikte materialen: Papier; cardstock bruin, groen. /Silhouette Dinosauros/Cuttlebug; Chicken Noodle alfabet, trekpleister alfabet, Vogel trekpleister, foam, Dinosaurus Double Do/Plakkraaloogjes/Bloemen/ Splitpennen/ Pons McGill blaadjes, Kreaxions 602 blaadje/Disstres ink peeled paint/Zwarte stift./ Lint/ Dino knoop Xenos


6 opmerkingen:

Floortje zei

Die is origineel zeg! Erg leuk gedaan.
Moet je helaas zeggen dat bij jouw blog het bericht "Opkikkertje" weer als laatste bericht wordt vermeld terwijl je al weer heel wat andere berichten geplaatst hebt! (gelukkig kijk ik altijd voor de zekerheid toch maar even!)
Groetjes, Floortje

Ingen zei

Wat een ongelooflijk goed idee! Echt heel erg creatief en mooi uitgewerkt.

Sylvia zei

Wat leuk!!! Geweldig die dino's zo. Mijn zoontje is ook helemaal weg van Dino's, ik weet er inmiddels heel wat meer van dan een tijdje geleden :)

Lenet zei

ooo die is zeker origineel..gaaf zeg/.

Dora zei

IK vind het eeen drie dubbele topper, heb je al op de site bij Dolls gekeken...
erg orgineel!

Ingrid zei

Erg leuk en origineel idee. En dat vond de jury blijkbaar ook. Gefeliciteerd met je 1e plaats!