zondag 22 november 2009

Verjaardags doosje

Van de week had ik een feestje van een collega die pas 40 jaar is geworden (het feestje was ook een heel klein beetje omdat ze een paar jaar geleden getrouwd is (nog maar zes jaar, haha)
Ze vroeg centjes want ze wilde graag een tattoe laten zetten.
Nu ben ik geen persoon die geld in een envelopje geef, dus heb ik dit doosje gemaakt.
Dit was ook namens een paar andere collega's, dus vandaar dat het doosje was gevuld met wat kaarten. Op de achterkant zitten envelopjes (ook nog een paar van die doorzichtige) met het geld. De kaartjes zelf kan ze ooit nog eens herbruiken, want er is niets op geschreven, op 1 kaartje na natuurlijk want daar staan al onze namen op.
Het doosje bleef alleen niet dichtzitten met al die kaarten, dus daar nog een lint omgestrikt.

De stempelafdrukken die ik o.a heb gebruikt heb ik van Dora en Astrid gehad, dank jullie wel dames, zoals jullie zien komen ze goed van pas.

De kaarten binnen in de doos zijn verder afgewerkt met allemaal restjes papier die ik nog had liggen. Sommige papiertjes nog wat geembossed.


Voor het eerst is er eindelijk een bloem gelukt met de koffiefilters. Met dank aan het filmpje van Petra. (Zie Hier) De bloemen heb ik gestansd met de bloemen van Crealies. Ze zijn gekleurd met disstresInk -Vintage Photo-.

Gebruikte materialen: Doosje LaVache quirit (idee uit CardsOnly)/Taartonderlegger/Vintage foto/Bloem +koffievilterbloem/Slhouette; Cupido, label/Hartje/Rubber; Trekpleister letters/Verf/Takjes pons Mcgill/Inkt; Vintage Photo/Pin.
3 opmerkingen:

Ingen zei

Leuk dat je dit voor je collega gemaakt hebt :D

Floortje zei

Wat een ontzettend leuk kado zeg!
Groetjes, Floortje

Dora zei

wat een mooi cadeau heb je gemaakt...en ik krijg gister pas alle updates van je blog, ook van Willeke..alsof jullie een maand niet gescrapt hebben, ga dus vandaag even alles inhalen, dit is erg leuk geworden!