zondag 6 oktober 2024

Bedankjes Feestje

Gisteren was het dan eindelijk zover, ons feestje, samen 100 jaar. Wat hebben we genoten, mede dankzij de gasten was het echt een topfeest. Ontzettend genoten van de band Jukebox vibes, bijna dan ook de hele avond op de dansvloer gestaan. En wat zijn we door iedereen ontzettend verwend, niet normaal meer. De halve ochtend bezig geweest met alle cadeaus uit te pakken, wat een leuke, lieve, lekkere en creatieve cadeaus. We kunnen nog heel lang nagenieten van ons feestje.
Voor alle gasten hadden we ook een kleinigheidje als bedankje, deze "blikkoelers". Met de Silhouette Cameo verschillende teksten uitgesneden uit flex en erop geperst. Hopelijk heeft iedereen net zo genoten als wij en kijken ze terug op een leuke herinnering.
 



 

 

4 opmerkingen:

Els zei

Gefeliciteerd met jullie bijzondere feest en wat heb je prachtige flesjes gepimpt en de blikkoelers zijn ook super leuk!
Kwam toevallig in blogland maar ben hier niet actief meer. Vandaar dat je weinig van mij leest.
Lieve groetjes, Els

Alexandra zei

Mis je inderdaad al heel lang, af en toe zie ik wat op facebook of bij de mutsenclub (je haalt er toch op de 1 of andere manier jouw werk uit), Jammer dat je je werk niet meer deelt in blogland, maar je had het destijds ook aangegeven op je blog.

Kitty zei

Wat een leuke cadeautjes en o ja, natuurlijk ook nog gefeliciteerd allebei!

ابوكريم zei

خدمات المثالية للتنظيف ومكافحة الحشرات 0551844053


شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالاحساء
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالخبر