woensdag 15 mei 2019

Art Specialy Vis

En dan eindelijk de laatste workshop bij Art Specialy. Eerst wilde we deze niet doen, maar toen zagen we wat eindresultaten bij andere mensen en wilden we het ook wel proberen. En ik moet eerlijk zeggen het viel niet tegen.....tot we de tekening droog gingen maken met de heattool. Toen ging het mis. De tekening was w.s veel te nat en de kleur liep teveel in elkaar over.

Stap voor stap gingen we eerst de vis verven, dit deden we met blauw gemengd met wit dacht ik of alleen maar flink lichter gemaakt door het te mengen met water. Ondertussen moest je wat je al getekend had goed nat houden. Nadat de hele vis was gekleurd gingen we met oranje verf wat kleur toebrengen. Je hoefde alleen maar de wat natte verf met het puntje van de kwast aanbrengen en verder niets doen. Doordat het papier al goed nat was, spreidde de kleur zichzelf verder uit. Zo dit je dit ook met de zwarte verf. Nog met wit , zwart en oranje wat accenten aanbrengen.


2 opmerkingen:

Els zei

Toch een mooie vis geworden en een leuke techniek ook.
Toch goed dat je deze workshop nog gemaakt hebt.
Groetjes, Els

Annerieke zei

Mooi zeg! Ik kan niet zien dat het mis ging na het gebruik van de heattool, maar ik begrijp dat het resultaat iets anders moest zijn?