zondag 16 april 2017

Persoonlijke challenge Scrapkamer

Ook deze ronde deed ik mee met de persoonlijke challenge. De opdracht was om meer mixed media technieken te gebruiken. Ook dit keer kreeg ik er een sketch bij en mocht ik maar 1 kleur gebruiken buiten wit, kraft of zwart. Dat laatste vond ik nog het moeilijkst van allemaal.

In gedachten had ik al een kleurtint gekozen nl paars, maar nadat ik de foto's had gekozen ben ik overgestapt op blauw, want deze zag je veel in de foto's terug komen.

Ben begonnen door met een stencil en modelleercrème een muurtje te maken op de pagina. Daarna met glimmermist en een eigen gemaakte mist van ecoline te spuiten, Deze weer wat extra nat gespoten zodat de kleur ook naar beneden uitliep. Met een perlen pen grote rondjes gemaakt. Met een andere stencil en distressinkt nog wat kleur aan gebracht boven en onder het muurtje. Met een tekst stempel van linksboven naar rechtsonder gestempeld. Een rond papiertje bewerkt met een streepjes stencil en pan pastel. Over de strepen nog gegaan met Wink of Stella, maar helaas zie je de glittertjes niet. Wat hart knoopjes erbij. Aan de paperclips een stukje touw en een houten woord geverfd. Verder nog wat cirkelstempels gezet en op vellum wat sterren en een foto-negatief gestempeld met distress oxyde. Met de lettertang nog de woordjes voor en na gemaakt en deze op de foto's geplakt.Als laatste met losse letterstempels de tekst my scraproom gestempeld en natuurlijk de randjes beïnkt met distress inkt.

Degene die ik heb gekozen voor een challenge mag een CAS kaart of CAS layout gaan maken. Ze kan hiervoor kiezen uit de volgende sketches. De kleuren die erbij staan zijn ook de kleuren die ik erin terug wil zien.En verwerk drie onderwerpen die op de lijst van de 100 staan.
4 opmerkingen:

Jolanda Goes zei

Ik vind je layout supergaaf Alexandra, en de kleur blauw heel goed gekozen bij de foto's. Leuk dat je beschrijft hoe de achtergrond tot stand is gekomen.
En dank je wel voor je challenge! CAS is echt moeilijk voor mij, maar ik hou wel van een uitdaging dus het komt vast allemaal goed!

Kitty zei

Wow, die is gááf! En wat een heerlijke scrapplek heb je!

Marjolijn van Elsberg zei

Ik zou zweren dat ik al een reactie had achtergelaten maar ik zie hem niet. Ik vind hem zo mooi geworden en aan alle opdrachten voldaan. Mooie kleur en wat leuk dat jij je scrap kamer als onderwerp hebt gekozen. Complimenten.

Marjolijn van Elsberg zei

Ik zou zweren dat ik al een reactie had achtergelaten maar ik zie hem niet. Ik vind hem zo mooi geworden en aan alle opdrachten voldaan. Mooie kleur en wat leuk dat jij je scrap kamer als onderwerp hebt gekozen. Complimenten.