zondag 27 maart 2016

Groen Geel kaart Challenge

Vandaag laat ik een kaart zien die meedoet met de challenge. Dit keer was de opdracht maak een kaart in de kleuren groen en geel.
Dus hup aan de slag met de pan pastels.
Wilde ook graag de Bokeh techniek doen, al zie je daar uiteindelijk niets meer van, hihi.
Het lukte ook niet om met mijn witte inkt de rondjes te maken op het vel met pan pastels. Misschien had ik het niet eerst moeten fixeren. Uiteindelijk heb ik het maar met gesso gedaan, maar na droging zag je daar ook niet heel veel meer van en toch zeker niet nadat ik de bloemenstempel er op had gezet :) Dus die techniek moet ik toch nog een keer proberen.

Gebruikte materialen; Wit papier / Pan pastels /Silhouette; Kaart / Template; Cirkels -960445 Finnabair Prima Marketing inc.- / Gesso / Stansen; Vlinderborder + Vlinder 6002/0251, 6003/0023, Takje 6003/0032, Postzegel 6002/0324 Noor Design-, Decorette nr03 (Honingraat) -Crealies- / Bloem / Stempels;Tekst Enjoy 6410/0317, Bloem 6410/0046 -Noor Design-, Grassprietjes -Craft Emotions Branches-, Vage tekst -Action-, Swirls -?- / Inkt; Pistachio -Memento-

Fijne Paasdagen iedereen.

4 opmerkingen:

Els zei

Een pracht kaart heb je gemaakt en de bloemen zijn zo mooi. Jammer
dat je bokeh techniek niet is gelukt en ik hoop het binnenkort toch hier te kunnen bewonderen. Ik heb het wel eens gemaakt met alleen inkt.
Groetjes, Els

Muuske zei

Hoi Alexandra,een schitterende prachtige kaart.Mooi hoe de kleuren bijeen passen. Van de technieken waar je het over heb daar weet ik niks van dus kan niet zeggen of ik het zie.Sorry. groetjes Margo.

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een prachtige kaart is dat geworden Alexandra.
Mooie kleuren en je vlinderrand, super.

marenmat zei

Wow wat een ontzettend leuke kaarten en layouts en project life bladen heb je de afgelopen tijd gemaakt zeg!
Sorry voor de weinige reacties, ik blog echt veel te weinig de laatste tijd. Maar ik vind het allemaal even leuk en mooi wat je maakt.

Groetjes! Marlies