zaterdag 20 september 2014

Achtergrond Swap Creatijd + Challenge rood, oranje, geel

Op het forum doe ik mee met de achtergrond swap, een paar berichtjes terug had ik al laten zien wat ik gemaakt heb. En deze achtergrondje kreeg ik van Mazina. Zij heeft de achtergrond bewerkt met waterverf en shadowinkt.

En dit kaartje heb ik ermee gemaakt.

Ik heb er twee rondjes uitgestanst en daarop gestempeld, ook nog een bloem op gestempeld en wat rode kleur gegeven in het hart van de bloem. De rest van de achtergrond heb ik links op de kaart geplakt met daarop nog een tekststempel en nog een randje van de achtergrond gemat op een rood papiertje en wat vlinders opgestempeld. De rechterkant van de kaart nog bewerkt met een  template en distressinkt.
Deze kaart combineer ik dan ook gelijk met de challenge; maak een kaart met rood, geel en oranje.

Gebruikte materialen; Achtergrond Mazina / Kaart -Action- / Design papier -Action- / Stansen; Label rond  Creatables CR1212 -Marianne Design- / Pons; Cherish -Martha Stewart- / Stempels; Vlinder -Morehead-, Kaartje -Marianne Design-, Vlinder met tekst -Whimsy stamps evertday circle postmarks-, Take time -Art Specialy Event- / Template; Tile Texture -TCW- / Distress inkt; Fired Brick, Iced Spruce / Lint -Action.


3 opmerkingen:

Els zei

Het achtergrondje is erg leuk gemaakt door Mazina en wat heb jij er een leuke kaart van gemaakt. Mooie stempels heb je gebruikt.
Fijne zaterdag nog en groetjes, Els

Sylvia zei

Mazina heeft een mooie achtergrond gemaakt en jij een mooie kaart! Mooie warme kleurencombi. Groetjes Sylvia

Muuske zei

Prachtige kaart heb je met het achtergrondje gemaakt.Had ook even terug gekeken was een poosje niet op de computer geweest.Je vorige creatie de vogelkooi vind ik schitterend.Ben benieuwd wat voor een boek je er in maakt.groetjes Margo.