woensdag 31 oktober 2012

Condoleance kaart

Kom ik vandaag thuis, ligt er een dikke envelop op de mat, blijk ik de candy van Sylvia te hebben gewonnen. Dat is nog eens een leuke manier van thuis komen.
Dank je wel Sylvia, ben er heel blij mee. Het is een prachtige candy.

Een tijdje terug heb ik nog een condoleance kaart moeten maken, ze blijven moeilijk, maar hopelijk geeft het een heel klein beetje troost.

De kaart hebik gemaakt na aanleiding van een youtube filmpje. Je pakt eerst drie vierkantjes van 4" x
5 1/4", 3"x 4 1/4", 2"x 3 1/4" Voor de mat pak je de volgende maten 8 1/2" x 5 1/2", 3 1/4"x 4 1/2",          2 1/4"x 3 1/2". De drie vierkantjes plak je dan even op elkaar. Stempel eerst in een hoekje de tekst en stempel daarna met een lichtere kleur de swirls. Dan stempel je de bloemen, let op dat je het ook op de overlappingen doet, zo krijg je het mooiste effect. Dan kun je de vierkantjes matten en weer op elkaar plakken. Wel even goed opletten dat de stempels weer aansluiten.Gebruikte materialen; Zwart, wit cardstock / Stempels; Swirl -?-, Bloem -?-, Condoleance -Wiff of Joy- / Perlen pen zwart / Distressinkt -Black Soot, Iced Spruce, Weathered Wood.

5 opmerkingen:

Sylvia zei

Ik ben blij dat de candy goed is aangekomen! Veel plezier ermee. Je hebt een prachtige kaart gemaakt, blijft moeilijk zo'n kaart. Groetjes Sylvia

Miranda Slagboom-de Groot zei

Een mooie kaart heb je gemaakt.
Wat leuk dat je de candy gewonnen hebt.
Groetjes Miranda

Margo zei

Mooie kaart heb je gemaakt het zijn altijd de moeilijkste kaarten.fijn dat je de candy hebt gewonnen.groetjes Margo.

Riet zei

Wat een mooie kaart is dit.


Liefs Riet.

marenmat zei

Heel moeilijk idd, maar het is een heel moie kaart geworden. Leuk ook om de techniek te lezen!

Groetjes Marlies