zondag 27 maart 2011

Make-up tasje Gwendolyne

Voor de vijftiende verjaardag van Gwendolyne heb ik dit make-up tasje gemaakt. Het stond in de laatste CardsOnly nr 18, blz 34.
Had per toeval nog een setje van kwastjes liggen. Had alleen geen rood papier. Maar nu heeft ze haar kamer rood/paars, dus ik dacht ik combineer het gewoon met paars. Langs de parfumzaak gegaan en gevraagd of ik 2 proefmonsters kon kopen, maar ik kreeg ze zo mee. En zo werd het tasje toch aardig gevuld.
In de CardsOnly hadden ze een handvat van een oude tasje gebruikt. Ik vond dat nog wel dik, dus ik heb een ijzerdraadje gepakt en daar lint omheen gedraaid.
Dit keer ging het inkleuren van de digitale stempel met distress inkt wel redelijk. Meestal liep het inkt uit, maar nu had ik ergens gelezen dat je de stempel na het printen even moest laten drogen met de heattool. Dat heb ik gedaan en voor de zekerheid nog even laten liggen en ben toen gaan inkleuren. Het viel niet tegen.
Gebruikte materialen: Wit, paars cardstock / Dessign -Déjávieuws Garden stripes, ?,? / Digitale stempelafdruk Bratz / Distressink / Stickels / Ijzerdraard / Lint / Eyelets / Stempels; Ticket, Happy birthday-Action- / Bloemen / Stansen; Scalloped oval, Oval, Creatables -LR010- / Klitteband rondjes / Elastiek / Spiegel / Mal envelop / Make-up artikelen.

6 opmerkingen:

Dora zei

super super en nog eens super!

marenmat zei

Ontzettend leuk idee! Heel gaaf Alexandra!

Kitty zei

Leuk Alexandra. Een goeie tip om het printje met de heattool te bewerken!

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Alexandra,leuke stempel,mooi papier.

Liefs Riet.

BOXERGEK zei

Heel erg leuk!!!
Gwendolyne zal er vast blij mee zijn.

Groetjes,
Esterina

Astrid zei

Ja Gwendolyne is er echt heel blij mee. Hij staat op haar kamer te pronken. Weer iets wat niet weg gegooit gaat worden. Net haar moeder.
Heb het gelijk maar even na geaapt, maar ik heb er een Justin Biber make uptasje van gemaakt voor een vriendinnetje van Steffie