woensdag 8 september 2010

Afscheids cadeau Danielle

Voor onze trainnee die wegging en met een nieuwe baan ging starten heb ik deze notitiedoosje en snoeppotje gemaakt. Het potje is een groentehappotje. Ik heb er schrijfbordpapier opgeplakt en versierd met papier van Jillybean. Een bloempje uitgestanst, kantje rondom de deksel en een krijtje aangehangen. Het potje is uitergaard gevuld met snoep krijtjes.
Een beschrijving van het notitie doosje kun je vinden tussen de downloads van Paper&Pictures. Heb bij de Hema een blok van die notitieblaadjes gekocht, die passen er perfect in.

4 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

oh! dat heb je geweldig leuk gedaan! top!

marenmat zei

Wat een leuk idee van de snoepkrijtjes en het krijtpapier! Het ziet er ontzettend leuk uit!

Marga zei

Ohh wat een ontzettend leuk setje heb je gemaakt. Wat zal je collega dat leuk vinden!

marenmat zei

Bedankt voor je lieve berichtje.
Fijn om te horen dat het met je vriendin haar dochtertje beter gaat nu de diagnose er is, daar hopen wij ook echt op. Het is zo'n lange weg voor je tot die conclusie komt, tenminste als het dat ook daadwerkelijk zal zijn, dat is nog niet helemaal duidelijk.
Je wilt niet weten hoe ik de afgelopen jaren ben aangekeken in de medische wereld. Nee hoor, er is niets. U bent overbezorgd, u bent gewoon nog erg jong, laat uw baby maar een paar nachtjes hier en dan zullen wij hem wel even leren hoe hij moet slapen (!), nee hoor hij groeit goed, doet het goed op school en klaagt niet dus er is niets om je zorgen over te maken en dan die gezichten erbij vol minachting en hoofdschuddend. pffff...moeilijk... en dan stop je maar weer even met vechten en ga je aan jezelf twijfelen.
Maar hoe meer ik erover lees hoe meer het puzzeltje in elkaar past, dus het gevecht gaat verder, hahaha.
Het is toch een heel verhaal geworden, terwijl ik alleen maar even een bedankje wilde schrijven, sorry...
Groetjes Marlies.