woensdag 24 maart 2010

Kaarten Swap Maart

Via het forum van D&D deed ik weer mee met een kaarten Swap. Opdracht van deze keer was maak een kaart waarvan ook de binnenkant is gescrapt. Ik werd gekoppeld aan Marga.

Daar was ik heel blij mee, want ik weet wat voor prachtige kaarten zij maakt.

Marga had er zelfs een doosje bijgemaakt. Ik ben zo blij met deze kaart, hij is zo mooi en dat is dan nog zachtjes uitgedrukt. Ik kan er dan ook naar blijven kijken. Het fruit en de bloementjes zijn bewerkt (weet niet hoe) met iets, als je voelt dan voel je dat het wat verhoogt is, geweldig


Deze kaart heb ik voor haar gemaakt. Het was een workshop van Tiets Wolfard uit de CardsOnly nr 5.


Gebruikte materialen: Cardstock: groen/Dessign; Marrianne Design -Eline's Brights, blue and green-,?/Stempels; Magnolia, enjoy, Bloemen/swirls, digitale stempel van Jolanda/Bloemen/Splitpennen/Brads/Bedels/Touw/Hotfixsteentjes groen/Rigrag lint/Inkt/Silhouette -Labels-/Nestabilities; Cirkels, Scalloped cirkels, Shapeabilites/Pons; Martha Stewart -Tak-/Crealies -Creative flowers nr 5.

7 opmerkingen:

Lenet zei

oo de jouwe is ook prachtig.. leuk he die swap.

Jacintha zei

Het fruit lijkt inderdaad net echt!
Die van jou had ik natuurlijk nog niet gezien, die is ook echt leuk. Ik ga nog oefenen met inkleuren. Ik hoop dat het wat gaat worden.

Dora zei

Beide zijn erg mooi, leuk om dit te zien hoe er zo enthousiast is meegedaan!

Floortje zei

Hoi Alexandra, had weer wat bijlezen te doen...wat lief dat je aan me dacht met je Hollandse stempeltje! Daar zou ik zeker heel graag wat afdrukjes van hebben. Ik zie hier geen mailadres, dus ik ga even kijken of het via Dolls lukt. Wat heb je een mooie kaart gemaakt voor Marga, die van haar is ook mooi. En je vogelhuisjes..super! ga snel de templates opslaan.
X Floortje

Jacintha zei

Nou Alexandra, ik heb nu ook een blog.
Neem maar eens een kijkje haha.
Ik hoor nog wel van je wat je er van vind.

Sylvia zei

Wauw, jouw kaart en die van Marga zien er beide prachtig uit!!

Ingen zei

Wow je hebt inderdaad een erg mooie kaart gekregen! Maar vlak die van jezelf niet uit. Ook heel mooi :D