woensdag 31 maart 2010

Gable box

Onlangs had Karin Versteeg op haar blog een heel leuk doosje, ze noemde het een Gable box. Als je de template wilde, hoefde je haar alleen maar te mailen. Dat heb ik natuurlijk gedaan. Vind het zo'n leuk doosje. Nu was de man van Frenck zijn moeder jarig, dus de ideale gelegenheid om zo'n doosje te maken.
Heb voor het eerst met Magic Dots gewerkt. In het begin was het geen succes, ze vielen steeds uit het papier. Maar hoe langer ik bezig was, hoe beter het ging. Dus nog even blijven oefenen.Gebruikte materialen: Mal/template Gable box/Cardstock grijs/Dessign -Creamotion-/Muziekpapier/Magnolia + potloden/ Embossing poeder Clear/Stans muzieknoten -Trekpleister-/ Magic Dots/Sjabloon Swirl/Zwarte inkt/Schuurmatje/Touw/Stempel Happy Birthday.


8 opmerkingen:

Lenet zei

OO wat een leuk doosje, ik dacht ik ga eens kijken op de blogvan Karin maar de link doet het niet.

Cora zei

wat een geweldig leuke doos zeg!!!!

Sylvia zei

Erg leuk!! Een mooi cadeautje om te krijgen.

Dora zei

Wat een gave box is dit, super!

marenmat zei

Wat heb je dit ontzettend leuk gemaakt zeg!! Super. En ook zulk mooi papier. Ik ben er helemaal weg van!

Ingen zei

Dat is zeker een super doosje. Je hebt het ook erg leuk aangekleed!

Femke Kokke zei

Wat een geweldig doosje! En precies wat ik zoek. Ik wil voor mijn zoontje met zijn verjaardag lunchboxjes maken voor school, dus was op zoek naar een template. Heb je deze nog? Zou je mij deze kunnen toemailen? Of weet je anders waar ik hem evt kan krijgen?
Alvast bedankt! En nogmaals de complimenten! Femkekokke@gmail.com
Groetjes Femke

Wendy zei

Hoi Alexandra,
Ik kwam dit ontzettend leuke doosje van je tegen. En vroeg me af of je hier nog een patroon van hebt. Daar de link in je stukje naar een pagina leidt waar ik niet op kom.

Groetjes Wendy
minimuis@msn.com