zondag 13 december 2009

Kerst cones

Een hele tijd geleden zag ik in Scrapbookmagazine nr 24 hele gave cones en nu was op het blog van J&J een workshop van deze cones. Het leek me erg leuk om deze voor de groepen te maken op het kdv waar ik werk, i.p.v. kerstkaarten. Heb er nog watjes ingedaan en een waxinelichtje.
Dankzij Jolanda had ik een hele gave digitale stempel. Dank je wel. Deze kun je zo bij haar blog downloaden. Er staan hele gave tussen, ze heeft ze allemaal zelf gemaakt. Ik heb de stempel gewoon afgedrukt op cardstock.
De foto's zijn helaas niet zo zuiver en de achtergrond is ook niet helemaal geweldig. Maar ik wilde ze wel hangend fotograveren en de droogrek was het eerste waar ik aan dacht, haha.

Gebruikte materialen: Uitleg hoe de cone te maken vind je op de blog van J&J/ Papier; Floral 1 -Creamotion, Color Core Cardstock -Concerto-, wit cardstock/Bloemen/ Stempel Magnolia + potloden, sneeuwman -Kruidvat-/Digitale stempel Merry christmas, Happy New Year -Jolanda-/Veiligheidsspeldje/Kant/3D paint/ Sneeuwpen/Taartonderlegger/Gaas waar je van die kraamchocolaatjes in doet/Nestabillities -shapeabillities-/Crealies -Creatieve flowers nr 05-/Stans; sneeuwster -Trekpleister/Embossingfolder Winter Jelly -huisje en Cool-/Kraaltjes/Pons; Martha Stewart -Doilylace-.


5 opmerkingen:

Daniƫlle zei

Ziet er goed uit zeg, mooi! Volgens mij heeft hier behoorlijk wat tijd in gezeten, maar het resultaat mag er absoluut zijn.

Lenet zei

Ze zijn prachtig geworden echt heel leuk!!

Ingen zei

Jeetje wat geweldig mooi zeg! Daar zullen je collega's wel van genieten denk ik zo. En die digistempel van Jolanda is inderdaad ontzettend leuk.

Dora zei

Ze zijn echt prachtig, wat een mooie projecten......top!

Floortje zei

Wat ziet dit er prachtig uit! Echte kadootjes.
Groetjes, Floortje