woensdag 30 september 2009

Sewed with love

Een aantal jaren terug heb ik ooit een workshop gevolgd waarbij we in 2 avonden ongeveer 10 layouts gingen maken (zonder de foto's). Ik heb er nog steeds een aantal van liggen. Nu moesten we voor de adoptie vorige keer wat foto's inleveren van ons zelf en ons huis. Ik vond deze foto's wel toepasselijk voor deze layout. Zo zijn we ieder te zien, bezig met onze grootste hobby. Ik aan de scrap en Frenck achter de pc. De foto van ons samen is deze zomer gemaakt toen we een avondje gingen wandelen. Buiten de foto's heb ik nog wat hartjes van (ik noem het steeds rubber, maar er is een ander woord voor, vergeet die steeds) wat ze bij de action schuimvellen noemen en een labeltje. En het jaartal met de labelwriter.7 opmerkingen:

Hetty zei

Wauw wat een mooie l.o. en wat een apart papier echt helemaal super

groetjes hetty

Ilse van Beek zei

Wat een schattige foto van jullie 2! En wat een leuke layouts! Super!

Ik vond het idee van die blikken van de kruidvat wel erg leuk, maar bruine bonen zijn wel beter voor de lijn hahaha!

Groetjes! Ilse

Daniƫlle zei

Je lo's zijn echt heel erg leuk geworden en inderdaad perfect voor deze gelegenheid. Jullie zien er allebei ook zo gelukkig uit!

Floortje zei

Leuke layouts Alexandra! Die foto van jullie samen is heel leuk.
Groetjes, Floortje

Dora zei

Wat een schitterende foto van jullie samen jullie stralen! Mooie lo's en toch lekker dat jullie allebei iets kunnen doen waar je heel veel plezier aan beleefd!

Nicky zei

prachtige spread zeg!

jullie staan heel mooi samen op die foto!

Lenet zei

pRACHTIGE lo MAAOI PAPIER HEB JE GEBRUIKT.