zaterdag 5 september 2009

Scrapwinkel Luxemburg

In de vakantie waren we ook een keer naar het winkelcentrum van Luxemburg geweest. Uiteraard keek ik ook of er een scrapwinkel was, maar helaas. Op de laatste dag van de vakantie gingen we weer naar het dorp Larochette waar we op de camping zaten. We waren wat vroeg om al te gaan eten dus besloten we nog wat in het dorp rond te lopen. Tijdens wat ritjes naar hier en daar had ik al wel een winkeltje in het dorp gezien, dacht dat het een soort kantoorboekhandel was. Om te tijd te door te komen zouden we naar dat winkeltje gaan. En wat bleek, toen wij binnen stapten was het geen kantoorboekhandel, maar een hobbywinkel. Eerst zag je allerlei spullen om sieraden te maken en toen ineens was daar een rij met........ jawel scrapspullen. Ik was dan ook helemaal happy. Het was vrijwel veel oudere spullen en veel van Rayher geloof ik, maar genoeg leuke spullentjes. Heb dan ook het een en ander gekocht. Moest wel lachen want op een gegeven moment zagen we een scrapvel met een nederlandse plaatsnaam er op. Wat bleek, het was een scrapvel van de omgeving Breda. Deze heb ik uiteraard meegenomen. In nederland heb ik deze nog nooit gezien, haha. Dat je deze dan juist in Luxemburg tegenkomt.
Alleen die taartenonderlegger komt van een boodschappenwinkel uit dorp. Vond het wel leuk, die ovale vorm. De rest uit dat hobbywinkeltje.


3 opmerkingen:

Joke zei

Ooit heb ik in Frankrijk ook eens zo'n winkeltje ontdekt. Was erg grappig, maar ook hier veel spulletjes die nogal "over tijd" waren.

Groetjes,
Joke.

Dora zei

Dat is toch leuk, en juist daar met Breda, ben benieuwd naar je nieuwe creaties!

Nicky zei

leuk toch! wat zijn wij toch hip in nl he? die bloemetjes vind ik leuk joh!