zondag 21 juni 2009

Dolls Dag

Gisteren was ik samen met mijn moeder, Astrid en Jacintha naar Dolls&Decorations geweest, want het was weer een Dolls dag. Helaas hebben we 1 make&take gemist, dit kwam doordat we te lang aan het neuzen waren tussen de verkoopspullen. We hebben een doosje en een boekenlegger gemaakt. De andere make&take was een deurhanger, we hebben wel de spullen meegekregen om deze alsnog te maken. Met de telefoon een foto gemaakt van het voorbeeld.
Deze keer hadden ze als actie dat je een pizzadoos mocht vullen voor €25 . Er moest wel minimaal 20 vellen papier in. Zoals je ziet kan er aardig veel in zo'n pizzadoos. Petra dank je wel voor alle spullen.
De winkel zelf was ook nog aardig gevuld en daar heb ik ook nog het 1 en ander gekocht. Er was ook nog een tafel waar alles 50% was afgeprijsd. Daar de Magnoliastempels + de stans van Bosskut tussen uit gezocht.
De lijm heb ik van Astrid gekregen, omdat ik altijd rijd, Bedankt he.

Al bij al was het weer een topdag en hebben we ons weer prima vermaakt.
De verjaardagcenten zijn nu toch echt wel op, voorlopig maar niets meer aanschaffen (hoe ga ik dit volhouden...)

3 opmerkingen:

Ingen zei

Zo jij hebt leuke aankopen gedaan! Jammer dat ik er gisteren niet bij kon zijn maar wij vierde zelf een feestje :D

Dora zei

Dat ziet er goed uit, en de make en takes zien er ook erg leuk uit! Jij kan even aan de slag met je scrapspullen, heel erg leuk!
Groetjes Dora

Nicky zei

zo, er gaat echt veel in zo'n doos! klinkt allemaal erg gezellig de dag, jammer genoeg was ik er niet bij... maar jij kunt lekker aan de scrap met je nieuwe spullies!