woensdag 19 juli 2023

Verjaardag Bianca Cadeaus

Tja en wat geef je dan aan een 50 jarige collega? Een andere collega kwam met het idee voor een reischeque, superleuk idee. Maar dan doen we het ook goed😁, de man van weer een andere collega heeft heel groot een reischeque gemaakt. Daar heb ik dan weer een bijpassende envelop voor gemaakt. Na het overhandigen heeft de "notaris" nog een handtekening gezet om het officieel te maken. Met z'n allen geld uitgelegd zodat de cheque een waarde van een biljoen kreeg 😉   

 
 
 Als grapje heb ik nog een paar Crocs goud gespoten en weer een andere collega had nog wat strassteentjes liggen en daarmee de Crocs versierd. Passen ze mooi bij de gouden rollator die we haar hadden gegeven.
 
 
Nog een sleutelhanger erbij gemaakt, gewoon omdat ik eindelijk eens aan de slag wilde met de Epoxy. De letter B eerst gevuld met wat blauwe perfect pearls, toen het eerste laagje epoxy, daarna een tweede laagje epoxy aangebracht en gevuld met gouden flakes en bij het derde laagje epoxy ook wat blauwe alcohol ink toegevoegd. Nog wat toepasselijke bedels erbij en klaar waren de cadeautjes.
 

 

 

2 opmerkingen:

Els zei

Wat een super leuk cadeau hebben jullie bedacht voor de 50 jarige collega.
Die gouden crocs zijn toch wel bijzonder, hahaha
Groetjes, Els

Kitty zei

Leuk bedacht allemaal en super uitgevoerd. Die crocs waren zeker wel een hit! ;)