vrijdag 11 oktober 2024

Workshop Distress inkt

Vorige maand hadden we weer een kleurworkshop bij Dietvorst, van Miranda. Dit keer gingen we kleuren met distressink. De stempelafdruk op het eerst kaartje had ik gekleurd tijdens de workshop, de andere met de wat meer donkere oranje buikje had ik thuis gekleurd. Precies met dezelfde kleuren als tijdens de workshop. Thuis heb ik denk ik toch wat meer inkt opgepakt of een minder natte kwast gebruikt. Welke vinden jullie qua kleur het mooist?




 

zondag 6 oktober 2024

Bedankjes Feestje

Gisteren was het dan eindelijk zover, ons feestje, samen 100 jaar. Wat hebben we genoten, mede dankzij de gasten was het echt een topfeest. Ontzettend genoten van de band Jukebox vibes, bijna dan ook de hele avond op de dansvloer gestaan. En wat zijn we door iedereen ontzettend verwend, niet normaal meer. De halve ochtend bezig geweest met alle cadeaus uit te pakken, wat een leuke, lieve, lekkere en creatieve cadeaus. We kunnen nog heel lang nagenieten van ons feestje.
Voor alle gasten hadden we ook een kleinigheidje als bedankje, deze "blikkoelers". Met de Silhouette Cameo verschillende teksten uitgesneden uit flex en erop geperst. Hopelijk heeft iedereen net zo genoten als wij en kijken ze terug op een leuke herinnering.
 



 

 

woensdag 2 oktober 2024

Verjaardag Jan-Eric

Voor een vriend die jarig was deze kaart gemaakt, uiteraard in het thema van de zee, want hij is dol op zeilen. Het blenden van de kleuren ging helaas niet helemaal zoals ik wilde, vond de middelste kleur  geblend met de onderste kleur eigenlijk toch te donker. Aan de binnenkant van de kaart die kleur dan ook maar weg gelaten. De stenen waar de vuurtoren op staat heb ik met twee kleuren distress inkt gedaan en toen dezelfde kleuren en ook nog met zwart op gespetterd