donderdag 29 augustus 2024

Sport Bidon

Een bidon die ik nog had staan bewerkt met het logo van Genie en mijn naam. Kan ik deze voortaan meenemen naar de sport.


 

zondag 25 augustus 2024

Verjaardag ma

Afgelopen vrijdag was mijn mams jarig en voor haar heb ik deze kaart gemaakt, ze is net als ik dol op ijsjes. De voorkant eerst gestempeld met een achtergrond stempel en versafine en bewerkt met glitterembossingpoeder en daarna met drie kleuren distressinkt eroverheen. Voor de binnenkant heb ik eerst met gele distressinkt een achtergrond gestempeld (net als de roze achtergrond) en daarna de randjes bewerkt en ook weer met dezelfde kleur inkt de ijsjes gestempeld. En aan de rand washitape geplakt. De ijsjes zijn ingekleurd met de copics. En dan vraag je je misschien af waarom zit er een grijs bolletje ijs tussen, maar we vinden dropijs wel heel erg lekker, die moest er dus ook bij😋 

De tutorial voor deze kaart komt hier vandaan, zij heeft heel veel leuke model kaarten.





donderdag 22 augustus 2024

Verjaardag Davey

Onlangs was de zoon van een vriend van ons jarig en voor hem heb ik deze kaart gemaakt. De achtergrond eerst bewerkt met distressinkt door deze nat te maken op mijn glasplaat en dan met een plastic sheet de kleur op te pakken en zo op het papier aan te brengen. Nog wat stempels aangebracht met dezelfde kleuren, maar zo lichtjes dat je het bijna niet ziet. De man is met de Silhouette uitgesneden en daarna gekleurd met distressinkt. De rest zijn stansjes en stempels.


 

zaterdag 17 augustus 2024

Huwelijks jubileum Astrid&Andre

Vrienden van ons waren vorige week 2 jaar getrouwd, daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Weer de leuke gnomes van My Favorite things erbij gepakt, deze gekleurd met de Copics, eerst het vrouwtje gestempeld en toen gemat en toen het mannetje gestempeld en de mat weer weggehaald, zodat ze dicht bij elkaar konden staan. Verder verschillende stansjes gebruikt, deze uit rood en goud papier gestanst. Op de achtergrond nog wat hartjes stempels gezet en aan de zijkant wat washi tape gebruikt.


 

woensdag 14 augustus 2024

Rouwkaart Grijsje

Voor vrienden die hun huisdier moesten laten gaan. De poes met distress ink wat kleur gegeven. Een mask gemaakt van een hartje en deze ook bewerkt met distressinkt, verder verschillende stempels gebruikt.


 

zaterdag 10 augustus 2024

Bedankje Stuijvenburgh

Afgelopen week hebben we dan toch afscheid moeten nemen van mijn schoonvader. Hij heeft nog 1,5 maand in het verpleegtehuis doorgebracht. Uiteraard wilde ik het personeel daar ook een bedankje geven voor de goede zorgen die ze mijn schoonvader hebben gegeven en de steun die wij van hun mochten ontvangen. Op de buisjes en de voorkant van het houten plankje kwam de logo van Tante Louise en op het kleine buisje een verpleegstermutsje. Alles was met de Silhouette Cameo uitgesneden. Erin kwamen wat bloemen die ik gedroogd had van al die bloemen die ik destijds met mijn verjaardag had gekregen. In 1 van de buisjes kwam een gelukspopje die ik ook zelf gemaakt heb, moet nog wel flink oefenen met verven, hihi. Bovenop het plankje nog een waxzegel. Voor de kaart heb ik eerst een stuk cardstock geëmbost met een 3D embossingfolder. De stempels zijn ingekleurd met de Copics en verder nog wat tekststempels en een bedank stansje gebruikt.






zondag 4 augustus 2024

Verjaardag Yvonne

 Afgelopen maand hadden we weer een jarige van de sportclub, kon ik mooi aan de slag met de nieuwe stansmallen van Marianne Design. Dit keer mocht het muisje gaan sporten, ze had netjes haar yogamatje meegenomen (dit was het strandlaken van Marianne Design), haar gewichtjes en bidon. Dit paste mooi in haar sporttas. Ook de zweetbandjes en haarband kwam goed van pas. Verder weer de postzegelmal en stencil van Waffle Flower gebruikt en de toepasselijke teksten van Carlijn Design.