vrijdag 3 mei 2024

Art Specially Waxzegel & ATC kaartje verf Art by Marlene

En dan nu toch echt de twee laatste workshops op Art Specially. Bij een winkel de waxzegel gemaakt, vond de boom wel heel mooi, dus die ging ook mee in het mandje 🙂
De andere workshop was ook bij een winkel, deze was leuker dan ik had verwacht. We gingen namelijk aan de slag met verf en stencils. Maar wat een prachtige verf (van Art by Marlene). Deze verf is heel snel droog, dus je hoeft niet lang te wachten om een volgende laag aan te brengen en de kleuren blijven ook prachtig fel. Ze hadden er ook verfstiften van en tja die gingen ook in het mandje mee naar huis.
De techniek was om eerst een druppeltje verf op je werksheet te doen, met een spons breng je dit aan op het kaartje. Had voor drie kleurtjes gekozen. Daarna ga je aan de slag met de stencils en de verf. Nog wat stempelafdrukken met inkt erop gezet en toen met de verfstiften nog wat details aangebracht.
Nu een jaartje wachten tot het weer Art Specially is. Kijk er weer naar uit.
 


 

 

1 opmerking:

Kitty zei

Nou bedankt hoor, fijn dat je die veels-te-mooie verf even noemt… 😜 Je hebt er een mooi kaartje mee gemaakt Alexandra! De waxstempel is ook erg mooi. Ik zit al tijden te dubben of ik dat zal kopen of dat ik eerst wat zal experimenteren met bijvoorbeeld hot glue of klei.