zondag 1 september 2019

Verjaardag Ma

Op het moment heeft mijn moeder in de tuin een hele grote zonnebloem plant en daar is ze helemaal weg van. Dus dit jaar een kaart in het thema zonnebloemen. Zag op internet dat iemand de kleurplaten van Emmanuelle had verkleind zodat je ze ook kan gebruiken op een kaart. Wat een goed idee. Dus de kleurplaat ingescand en verkleind en uitgeprint. Weer gekleurd met de alcohol markers van Spectrum Noir. Nog wat glitter aangebracht in het hart van de bloemen. De achtergrond gemaakt met distress ink en een stencil.Verder allerlei stansen en stempels.


2 opmerkingen:

Annerieke zei

Geweldig als je zonnebloemen in de tuin hebt staan, vooral van die hoge vind ik zo gaaf. Je hebt een prachtige kaart gemaakt, de kleurplaat is ook erg mooi ingekleurd.

Els zei

Wouw wat een prachtige kaart met zonnebloemen en de spectrum noir markers zijn natuurlijk erg leuk om mee in te kleuren.
Leuk dat je moeder van die mooie zonnebloemen in de tuin heeft. Ik had de stekjes in de grond gestopt maar waarschijnlijk vonden de slakken of egeltjes ze lekker, want de volgende dag waren ze al verdwenen, dus dit jaar geen zonnebloemen.
Groetjes, Els