zaterdag 3 februari 2018

Workshop spectrum noirs haar en huid

Vorig weekend een workshop kleuren met spectrum noir marker gevolgd. Zelf heb ik de spectrum noir Ilustrators. Op internet werd aangegeven dat de kleurnummers/kleuren hetzelfde zijn als de oorspronkelijke spectrum noirs. Nou niet dus. Het was dus even zoeken naar de kleuren die een beetje overeen kwamen met de kleuren die in de workshop gebruikt werden.
Dit keer werden de gezichten en de haren geoefend. Thuis heb ik ook nog wat verder geoefend en gezocht naar de juiste kleurencombinatie voor de huid. Want bij de eerste proefjes was het of ze wel heel bruin was of dat ze zich verbrand had, zoals je wel kunt zien op de foto Nog wel even goed oefenen met het blenden. Maar voor nu wel redelijk tevreden met het eindresultaat.


Het tweede rondje rechtsboven was de eerste kaart die gekleurd is tijdens de workshop .

2 opmerkingen:

Wiebine zei

mooi geworden hoor, ik heb dezelfde markers, ze kleuren mooi en blenden ook wel, maar ik vind het ook erg lastig om te bedenken welke kleuren ik wil aanschaffen, ook al omdat de kleur van de dop niet overeenkomt met de kleur van de marker.
Veel succes met kleuren, maar dat komt volgens mij wel goed,

Kitty zei

Het is volgens mij nog een hele kunst, dat inkleuren. Als je het goed wilt doen tenminste. Zelf ben ik nogal makkelijk maar jij maakt er echt iets moois van! Top!