woensdag 5 oktober 2016

Vinyl Uiltje

In de zomervakantie zijn we natuurlijk naar de knotsgekke kaartendagen in Den bosch geweest. Uiteraard hebben we daar ook een paar workshops gevolgd waar onder andere dit uitlje. Deze hadden ze al zelf uitgesneden met de Silhouette. We moesten deze alleen nog even zelf pellen en op elkaar plakken. Was een goede oefening voor een meerkleuren sticker :)
Ziet er heel bobbelig uit, maar de transferfolie zit er nog voor.


3 opmerkingen:

Els zei

Wat een lief uiltje.
Groetjes, Els

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een werk maar wat een leuk uiltje, als ik het goed begrijp werk je dus andersom. Je begint met de kleinste details en daar plak je de grotere op voor je het ergens op gaat strijken. Ik heb dit 1 keer gedaan met 3 kleuren maar heb het laagje voor laagje op een T-shirt gestreken, of is dit vinyl en komt het op een harde onderlaag. Bij mij staat de sil in ruste. Hoop hem toch snel ook weer eens op te starten.

Alexandra zei

Het uiltje is inderdaad van vinyl, dus begin je met de onderste laag en werk je zo naar boven. Heb dit nog nooit met flex gedaan, maar volgens mij ga je dan ook van de onderste laag zo naar boven.
Wil je de uil bv voor een raam plakken, dan doe je alles wel van de onderste laag naar boven werken, maar laat je de eerste laag nog op het vel zitten en als dan alle lagen erop zitten dan breng je dit in 1 keer over op bv van dat raamplastic. Maar dat weet ik niet zeker. Nog nooit gedaan.
Toch maar weer gauw de sil opstarten om nog meer mooie en leuke creaties te maken :)