vrijdag 18 oktober 2013

Uilen fotolijstje

Op het werk heeft een collega een hele mooie boom geverfd op de muur, daarin hebben we allemaal uilen gehangen met op de buikjes de foto's van de kinderen uit de groep.
Als er dan een kindje dan het "kindje van de dag" mag zijn (die dag krijgt dat kindje extra aandacht van ons, hij/zij mag dan overal meehelpen, mee naar de was lopen enz enz) hangen we die foto aan dit lijstje wat ik voor bij de boom heb gemaakt.


Gebruikte materialen; Vogelvoederhuisje / Silhouette; Uilen /Groen cardstock /  Design; Vouwblaadjes -Action-, Haert Attack -WeRMemory Keeper-, Wolkjes (op het dak) -Imagine- / Stippeltjes papieren lint -Kruidvat- / Pons; Scalloped Dot, gras rand -Martha Stewart-, Bloem -Action-, Ballon -?- / Nylondraad / Distress inkt -Walnut Stain- / Lint -Action- / Perlen pen 202.

4 opmerkingen:

Muuske zei

Mooi gemaakt.En wat een leuk idee om daar de foto van het kindje van de dag in te doen.En even terug op de dag in Loosbroek ik heb helemaal niks er meer van gehoord.groetjes Margo.

Els zei

Schitterend wat heb je dit weer mooi gemaakt en die boom ben er bijna nieuwsgierig naar, maar begrijp dat je dit niet kan laten zien hoor.
Groetjes, Els

Anoniem zei

Ziet er weer mooi uit...

Je manneke.

astrid zei

mooi hoor