maandag 19 augustus 2013

Pensioen Jeanne

De interieurverzorgster op mijn werk mag met pensioen gaan. Omdat ze tijdens het werk altijd bij 1 van de groepen koffie gaat drinken leek het me wel leuk om een koffie setje te maken.
Bij de Action een leuk dienblad en koffiemok gehaald en de rest er om heen gemaakt.

Van een groentepotje van de kinderen een potje geluk gemaakt. Met hier in allemaal klavertjes vier met daarop door iedereen een persoonlijke geluks wens geschreven. Op de foto kun je het niet goed zien maar onder de tekst potje geluk staat; Voorspoed, vertrouwen, liefde en geluk. Was het idee voor het potje tegen gekomen op internet. Met de silhouette zelf de label van een print&Cut en de klavertjes vier gemaakt.


 Een doosje gemaakt voor wat zakjes koffie. De tekst komt van TLC en het doosje uit het blad Kadoosjes.


Een opdracht bij Creatijd was iets maken met decopatch. Nu zat er bij het prijsje wat ik vorige keer gewonnen had dit prachtige decopatch papier en piepschuim bloem. Daar een uitsteker van gemaakt voor in de mok met een label eraan. Zelf heb ik geen materialen voor decopatch. Het papier gewoon met tacky glue opgeplakt en daarna met Mod Podge dimensional magic erover heen. De zijkanten van de bloem heb ik geverfd.
De vlag met de tekst; Met pensioen, geniet ervan ook als print&Cut met de silhouette gemaakt. De tekst van coffeeology ook omgezet naar een print&Cut.


Voor wat verse koffie ook een zakje gemaakt. De koffie gaat er pas in als ze het cadeau krijgt. De koffiebonen zijn ook gemaakt in de silhouette met een freebie van Barb Derksen. Nadat ik de bonen had uitgesneden eerst met wat inkt erlangs en wat bewerkt met glimmermist en toen wat zwarte stipjes er op gezet en als laatste mod podge dimensional magic en de twee delen op elkaar geplakt.


 En als laatste nog een kaart.

Gebruikte materialen; Dienblad -Action- / POTJE GELUK; Potje -Groentepotje / Decopatch -Creatijd- / Stickerlint -Xenos- /Silhouette; Etiket, klavertjes vier /  bloemen / Ponsen; takje -Trekpleister- / Stansen; Scalloped cirkel, cirkel -Nestabilities. / MOK; -Action- / Label -tekst TLC-, Label -Silhouette- / BLOEMSTEKER; Bloem + Decopatch -Creatijd- Mod podge dimensional magic / Banner -Silhouette- / Bloem / Verf / KOFFIEZAKJE; Taartkleedje / Stans; MFD030 -Nellie Snellen / Digi stamp -?- / Silhouette; Koffiebonen / Glimmermist; Coffee Shop / Zwarte pen / Distressinkt / Mod Podge Dimensional Magic  / Zakje / DOOSJE; Blauw cardstock / Design; Blue mini flowers -Rayher- / Pons; Martha Stewart / Embossingfolder; In Stitches -Craft Concepts / Tekst TLC / Distressinkt -Faded Jeans, Walnut Stain- / KAART; kant en klaar kaart in vorm van theepot -?- /  Decopatch / Embossingfolder / Stempel vrouw -Mo Manning-, Vlinder -Kaiserkraft / Embossingpoeder; Sea foam white -Ranger- / Distressinkt / Bloemen / Plakparels -Boekenvoordeel- / Pons; FLP034 Nellie Snellen / Stickerlint /

5 opmerkingen:

Ghea zei

wow het ziet er allemaal schitterend uit....wat een leuk idee zo n potje mooi gemaakt.
Liefs Ghea

Els zei

Wow Wat heb je dit leuk bedacht voor je collega die met pensioen gaat. Heel leuk dit dienblad en dan gevuld met super gave creaties. Groetjes, ELs

Sylvia zei

Wat een schitterend cadeau! Echt superleuk! Groetjes sylvia

Margo zei

Schitterend cadeau.Mooi gemaakt.groetjes Margo.

Miranda Slagboom-de Groot zei

Je zal toch maar zo'n mooi cadeau krijgen.
Groetjes Miranda