vrijdag 24 mei 2013

Mei Challenge Creatijd, home deco 3 vlinders

Wederom een opdracht voor de mei challenge. Ik had verschillende ideeën, eerst wilde ik een hele reeks verschillende vlinders uitstansen en aan zo'n ronde ding (kan niet op de naam komen) ophangen, toen wilde ik dit weer aan een paar stokjes ophangen en zo verder versieren.
Maar uiteindelijk werd het dit hartje wat ik oppimpte met wat vlinders, gehaakte bloemen enz.
De vlinders heb ik op vellum gestempeld en met embossingpoeder bewerkt. Het lint heb ik omgekruld door het lint om een cocktailprikker te draaien en zo een tijdje te laten zitten. Het designpapier heb ik ook nog bewerkt met een sleutelbos stempel.

Gebruikte materialen; Kaartenhart -Intratuin- / Papier; Pion Design -Butterfly- / Vellum / Lint -JoyCrafts- / Stempels; Vlinders -Kaisercraft-, Sleutelbos -Cart-us-, Bingocard love -Kaisercraft- / Embossingpoeder -Seafoam White- Ranger / Parels (kralen) -Xenos- / Gehaakte bloemen -Van mijn mams- / Rose bloem -Xenos- / Stansen; Bloem LR0162 -Marianne design Creatables-, Hart -LR0159 Marianne Design Creatables-.

7 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat is dat mooi.
Groetjes Miranda

marenmat zei

Superschattig!

Riet zei

ohhh wat schitterend.

Liefs Riet.

Els zei

Wow wat ziet dit hart er schitterend mooi uit.
Groetjes, Els

Margo zei

Mooi je gepimpt hart.groetjes Margo.Ps was weer gezellig tot de volgende keer.

Monique CreaTijd zei

Zo herkenbaar....heel veel idee-en voor de challenge en dan...toch weer iets anders kiezen ! Wat is het een prachtige decoratie geworden !

Annelies zei

Heel mooi en romantisch!

Liefs,
Annelies