donderdag 7 maart 2013

Millies loterij opdracht 9 Ronde kaart

Opdracht 9 was maak een ronde kaart. Met deze opdracht heb ik een verjaardagskaart voor mijn tante gemaakt. Helaas lag ze net met haar verjaardag in het ziekenhuis.

Voor de ronde kaart heb ik de silhouette aan het werk gezet. Twee keer een doily uitgesneden, waarvan 1 ook de binnenkant uitgesneden. Op een lege dubbelzijdige taperol geplakt en dan versieren maar.
Met de silhouette ook een standaard uitgesneden zodat de kaart bleef staan.Gebruikte materialen; Paars, wit cardstock / Design; Blokje van de -Action- / Stempels; Jongen en meisje - Prima Markering inc, Proficiat -?- Lamp/chandelier -My paper world-/ Distressinkt /  Ponsen; Vlinders -Action / Stansen; Swirl MD Creatables LR0151-, Doily -MD Creatables LR0112-, Bloemen -MD Creatables LR0162-, ticket -Whimsy Stamps mini ticket die- / Stickels.

5 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Supermooi.
Groetjes Miranda

Sylvia zei

Een mooie kaart! Hoe gaat het nu met je tante? Groetjes Sylvia

Margo zei

Mooie kaart heb je voor je tante gemaakt.Jammer dat ze in het ziekenhuis lag hopelijk gaat het nu weer goed met haar.Mooie doilys heb je met de silhouette gemaakt.groetjes Margo.

Els zei

Wat een pracht kaart heb je gemaakt voor je tante en fijn dat je de beschrijving erbij hebt gedaan. Die doily met dat takje erop ziet er ook erg mooi uit..
Ik zal ook eens een leeg taperolletjes bewaren.
Groetjes, Els

astrid zei

leuke mooie kaart