woensdag 19 september 2012

Aankomst Ruo Feng

Zag dat er een nieuwe challengeblog was voor snijapparaten en dit keer is de challenge ALLES MAG.
Toevallig de silhouette gebruikt om dit doosje te snijden, dus ik dacht ik doe een poging.

Pas geleden mochten kennisen hun tweede dochtertje gaan ophalen in china. Natuurlijk niet alleen een aankomstkaart gemaakt maar ook twee doosjes voor de dochters. Erin had ik wat stempelafdrukjes gedaan zodat ze ook zelf aan de slag konden. Kreeg er een superleuke reactie op terug. Was ik helemaal blij mee:)

Had wat problemen met het stempelen. Als ik met Stazon stempelde kreeg ik het plaatje niet goed gestempeld, vooral bij het haar. Met distressinkt ging het wel goed en met Adirondack ging het een heel klein beetje. De clearstempels nog een keer heel goed schoongemaakt, maar ook dat had geen effect. Uiteindelijk de sheet van de stempels maar ingescand en ze zo uitgeprint, helaas ging het kleuren met de distressinkt wat minder, terwijl ik dat toch vaker bij digitale stempels heb gedaan. Vermoed toch door het grote zwarte gedeelte van het haar. Als iemand een tip heeft hoe ik toch mooi kan stempelen met deze clearstempels dan hoor ik het graag. Alvast bedankt.


Gebruikte materialen; Silhouette; Doosjes  / Wit, blauw, rose cardstock / Design; Imaginisce, Prima Marketing Inc. / Kaart -Action- / Witte en rose foam /  Perlenpen 101, 502, 403, 601, 705 / Stempels; It's a girl -Action-, Chineese meisjes, lampion, waaier -Hero Arts CL297-, Randje op de deksels -Inkadinkado Flourish/Arabesques-, Bloem -My Paper World- / Embossingpoeder / Embossingfolder; Spots&Dots -Crafts-Too- / Distressink / Stansen; Vlinder -Cheery Lynn Designs DL112-, Alfabet -Crealies-, Hartjes -MD Creatables LR0159, Vlinder -Joy Crafts-, Open bewerkt figuurtje -Joy Crafts Noor Design 6002/0134-, Label  4 -Nestabilities-, Gras -MD Creatables LR0204- / Wasitape -Hema- / Pons;Scalloped Dot -Martha Stewart-, Bloemen -Action-, -Trekpleister- /

8 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Ze zijn leuk geworden.
Ik stempel meestal met Archival. En leg mijn papiertje op een prikmatje. Dan heb je wat vering met het stempelen en krijg je een mooier afdrukje.
Groetjes Miranda

Riet zei

Wat heb je dit allemaal prachtig gemaakt zeg.

Liefs Riet.

Anne-Marie zei

Ontzettend mooi gemaakt, ze zullen er blij mee zijn! Groetjes Anne-Marie

Heidie zei

wat een leuke kaart en doosjes heb je gemaakt.

liefs Heidie

Kitty zei

Wat een superleuke creaties! Heb je wel eens Memento geprobeerd?

Aletta zei

Dat ziet er allemaal prachtig en vrolijk uit.

Leuk dat je meedoet met CCC

Groetjes Aletta

José zei

Ik vind ze helemaal geweldig. Ontzettend leuke kaart en de doosjes vind ik enig. Schattige poppetjes!
Ik stempel vaak met Versafine onyx black, maar dan kun je niet meer kleuren met copics. Wel met potloden, maar dan moet je dat niet meer natmaken om uit te vegen ofzo. Versafine geeft een hele mooie scherpe afdruk.

Margret zei

Erg leuk zeg! Ik kan me voorstellen dat ze er blij mee zijn.
Leuk dat je meedoet met Creative Cutting Challenges. Veel succes en hopelijk doe je de volgende keer weer mee.

Groetjes Margret