zaterdag 7 juli 2012

Verjaardagskaart Adrie

Voor de verjaardagskaart van mijn schoonvader ben ik heerlijk in de weer geweest met distressinkt.
Eerst aan de linkerkant met een mal en Fired brick aan de slag geweest en toen aan de rechterkant met Old paper en Antique linnen. Daarop met dezelfde kleur een klok en een muur en een tekststempel gestempeld. Zo krijg je een beetje een watermerk effect. Daarna linksonder met versamark een tekst gestempeld en met clear embossingpowder geembossed. Daar met Tumled Glass en Faded jeans over gegaan. Tenslotte nog in het midden een mal van V&D en daar met Peeled paint en later in het rondje nog wat Shabby shutters gedaan. Als slot nog wat stempels erop met zwarte inkt.

Gebruikte materialen; Wit, rood carstock / Distressinkt / Stempels; Happy birthday -Action-, Talen happy birthday -My Paper World-, Handjes, Klok,Vogel -?-, Sterren -Inkadinkado Flourish arabesques-, Muur -Prima marketing #550936- / Mallen; Mini Chicken Wire -TCW-, Bloemen rondje -V&D- / Versomark / Clear embossingpowder.

6 opmerkingen:

Dora zei

Een erg mooie kaart, veel te zien!

Riet zei

Wat een prachtige kaart.

Liefs Riet.

Miranda de Groot zei

Een mooi geheel.
Groetjes Miranda

Margo zei

Mooi gestempeld een hele mooie kaart.groetjes Margo.

Wiebine zei

leuke kaart zeg, ziet er mooi uit met die mallen van TCW. Ik ben nog aan het uitzoeken welke ik wil hebben, want ik vind het wel wat !
groetjes,
Wiebine

Kitty zei

Wat een geweldig kaartje! En wat veel technieken!