zondag 10 juni 2012

Millies (Kruiden) doosje

Voor op het blog van Millies had ik van een  doosje van de Albert Hein (Waar de Disney figuren in zaten) een mal gemaakt en een nieuw doosje gemaakt. Wat oude kruidendoosjes gealterd en voila je hebt iets om je embossingpoeders of wat snoepjes of wat dan ook in te doen.Om dit doosje te kunnen maken heb je een vel nodig van 25,5 cm bij 26 cm.
Leg de rand van 25,5 cm tegen je scorepal en ril op 7 en 19 cm.
Leg nu de rand van 26 cm tegen je scorepal en ril op 5, 7, 9, 14 cm.
Leg nu de zijkant van je vel tegen je scorepal en ril alleen de buitenste vakken op 10 cm en 15 cm.
Heb op de foto de binnenmaten van het doosje gezet, mocht het rilverhaal niet helemaal duidelijk zijn.
Knip nu de gedeeltes weg die rood zijn gemarkeerd. Ben op de foto vergeten aan te geven dat je bij het vakje van 3 x 5 cm ook aan de binnenkant even inknipt.
Voor het in elkaar zetten van de doos doe je eerst de zij stukjes naar binnen vouwen en daarover heen gaat dan het lange stuk Zo heb je in principe geen lijm nodig om het doosje in elkaar te zetten. Is na controle alles goed passend dan kan het versieren beginnen van het doosje en de kruidendoosjes.

Gebruikte materialen; Doosje Disney -Albert Hein- / Kruidendoojes -Silvo- / Creme cardstock / Design; Vintage blok -Action- / Distressink / Stansen; #Vlinder -MD Creatables LR0115-, #Border -MD Creatables LR0103-, #Label -Boekenvoordeel-, #Hoekje -Cheery Lynn Designs B162 Lace Corner Deco B- / Pons; Geo Puch / Houten vinders -Xenos- / Bedels.

5 opmerkingen:

marenmat zei

Suuuuper schattig en wat een goed idee!

Groetjes Marlies.

Miranda de Groot zei

Wauw ontzettend mooi.
Groetjes Miranda

Dora zei

Ik vind m echt helemaal top, dank je wel!

Riet zei

Wowww,wat heb je dit prachtig gemaakt zeg,echt super.

Liefs Riet.

Annelies zei

Dat ziet er heel super cute uit!!! Leuk gedaan!